1

Hei♥

Nå  gleder jeg meg veldig til i kveld. det kommer til å være kjempe mange hos oss i kveld, atså 23 persjoner. Jeg skall ta litt bilder så de kommer vel ut i morgen eller andre dag.

 

Godt nyttår, hade♥ 


Skrevet 31.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
2

Hei♥

I dag har jjeg vert i kongsberg og stått på slalom. Jeg fikk nye slalomskitil jul så jeg måtte jo præve dem og dem funka veldig bra. 

Hade♥


Skrevet 28.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hei♥

Jeg har ikke skrvd i jula s langt fordi jeg har ikke klart å logg meg inn på blogg, men her kommer noen bilder fra jula så langt.Hade♥


Skrevet 27.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Nå klarer jeg så vit å vente til i morgen. I dag skal vi pynte juletreet med kusinene våres som kom i går fra Voss. jeg skal ta lit bilder i dag så det kommer noen bilder etter på.

Hade♥


Skrevet 23.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Nå er den eterlenkta juleferien kommet og jeg gleder meg masse. På skolen gikk vi til kirken på og jeg holdte på å fryse i hjel, det var så kalt at det stakk i bein når du gikk. Tilbake på skolen igjen spiste vi godteri og grilla marshmallows over stearinlys. Å holdte på å glemme det, 8 klasse sang Misteltoe av Justin i kirken. Er jo greit med noe nyt også. 


Hade♥


Skrevet 21.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Da sitter jeg å skriver hos Susann fordi pappa skulle liksom gjøre noe med nettet og da funker det ikke lenger. Men Susann og jeg har laget berlinerkranser som vi skal ha med på siste skoledag før juleferien. Vi kan ikke si at vi er verdensmestere i å bake for vi kunne jo ikke ungå at noen ble brente.


Hade♥


Skrevet 20.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Vet, det er lengesiden jeg har skrivd. Unskyldingen er at det egentlig ikke har skjedd noe. Det eneste jeg har gjort denne uka og i helga er å øve til prøver. Merker at det snart er juleferie på skolen, det er jo et tånn av prøver og pugging. Norskframføring, spanskframføring, musikkprøve og historieprøve på en uke er mye, men den harde jobbinga nytter. 5 i spansk og 5- i norsk er ikke dårlig så må bare stå på den siste uka.

 -

Hade♥


Skrevet 18.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei
Dette er det jeg skjøpte i Tyskland

Hade


Skrevet 11.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

I dag kar jeg kommet hjem fra Tyskland sammen med bestemor og bestefar. Det har vert en kjempe bra tur med MASSE kjøring. Bestemor kjøpte verdens søteste kjole ti meg som jeg skal bruke på julaften. På vei til Danmark når vi var på båten så jeg plutselig den nye parfymen til Justin Bieber, Girlfriend og jeg måtte jo bare ha den så da kjøpte bestemor den til meg. Det har vert en lang tur hjem på 10 timer. I Danmark og Tyskland var det nesten ikke brøyta på motorveien så det var ikke så morsomt å kjøre der. En ting jeg har fåt bekreftet er at man ikke kan få forlite mat, det var så mye mat at jeg var mett i to dger etter å ha vet på resturang den ene kveden. De vi var hos hadde en kjempe søt og merklig hynd som var overalt. Alt i alt en kjempe fin og koserlig tur.

Bilder kommer litt plunder med å laste opp :-)

Hade♥


Skrevet 09.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hei♥

Ja, hva skal man si det er jo drit kaldt holder å å fryse i hjel jo. Påskolen er det elever som driver å åpner vinduer så det skal bli under 16 grader for da kan vi dra hjem, det er på en måte ikke noe vits i når det blir så kaldt inne og vi ikke klarer å få det under 16 grader. Ganske slak skoledag egentlig med skuspill og kalender gaver, jeg fikk ikke noe denne gangen, men det er jo ikke 24 desember enda heller. Musikken var litt kjedilig. Vi lærer jo bare om noteverdier og sånt, og oppå det snakker læren dritt om Justin Bieber og jeg blir ikke akkuratt motivert til å arbeide da.

Ikke bry deg om hva ale andre sier, Beliebers vil altid elske deg.

Trykk HER så skaljeg bekrefte at han er best. I LOVE YOU!!!

Hade♥


Skrevet 03.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Hei♥

I dag har det vært så kaldt at tær og fingre holte påå fryse bort. Det vat julemarked med mange fine boder som solgte tng, tilfeldig vis møtte jeg Karoline og Frida som sto å solgte vaffler til klassetur. Jeg kjøpte meg nye vintersko og en hvit strikkagenser. 


 

Hade♥


Skrevet 01.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Nå er det bare 23 dager igjen til juaften, kan nesten ikke vente. Har allerede åpna julekalenderen for i dag, jeg fik en sånn sjokoladepingvin med nonstop inni.

Hade♥
 


Skrevet 01.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
hits