0

Hei♥

Jeg bare dør av denne videon den er helt syk klarer ikke å la være og høre på han den er helt.

 

Hade♥


Skrevet 30.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Da er det helg igjen, å som tiden flyr føler det er to dager siden sist fredag. Tden går fort når man har framføringer og får tilbake prøver. Matteprøven om likninger gikk kjempe bra og norsk bokmål tentamen er jeg helt fornøyd med. I morra skal jeg på julegateåpninga nede i byen, det kommer et innlegg om det i morra.

Har ingen bilder akkuran nå så her er en san jeg har fåt helt på hjeren.

 

sangen er Heart On Fire

Hade♥


Skrevet 30.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Hei♥

Nå har snøen kommet fram til Holmestrand, er jo ikke den beste fanen av snø, men det er greit når det snør onkligog det ikke er slaps. Jeg ble litt våt i dag men nå hadde jeg ikke på meg vintersko heller da så jeg kan ikke klage. Her  er noen bilder jeg tokk i stad.

Hade♥

 

 

 

 


Skrevet 27.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hei
Ja, sat har jeg fåt enda et nytt bloggdesign. Grunnen er at jeg ville lage header selv og at jeg synes det forrige var litt rotete.

Hade


Skrevet 26.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

LOL


Hei♥

Kom akkurat hjem fra Susann og set LOL. Susann er så oppgitt av meg fordei jeg aldri ser på filmer, men nåå ser hun  overkant mange filmer også, men kan være enig i at jeg ikke ser så mye på film. I da har vært en sån trøtt dag der du ikke orker noe og har bare lyst til at klokka skal bli to så du kan gå hjem. Nå er jeg ferdig med leksene som var å gjøre ferdig en folder som handler om hva en typisk amerikaner er. Håper ikke på en sånn dag i morra.

Hade♥

 


Skrevet 26.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Hei♥

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Holt gård. Det var en fin gård med ett kjempe fin kafebygning. Nå kjener jeg at vinteren er her, det var kjempe kaldt, men da er det deilig å komme inn og spise grøt. Det var noen kjempe søte dyr der og spessielt katteungene.

 

Hade♥


Skrevet 25.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hei♥

Nå er jeg akkurat ferdig med å rydde romet. Jeg er ikke kjent for den mest rydigste personen i verden hekller så rommet mit så helt bomba ut. Her er noen bilder fra før og nå.

 Før:

Nå:

Før:

Nå:Før:

Nå:

Hade♥


Skrevet 25.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Sa tidligere i dag at jeg skulle til Horten med Susann. Det har vert en sykt korslig dag med bare Susann og meg. i har jo som sagt shoopa og vert på kino. Susann og jeg har sett på mange fine kjoler, men Suann kjøpte en til 1000 kr. (er litt misunnlig) den var kjempe fin. Braking dawn er en av de beste filmene jeg har sett, den var like spennende denne gangen som sist gang om ikke mer. Her er nåen blider fra dagen:

Dette var det jeg kjøpte:

Hade♥

 


Skrevet 24.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Heisan♥

Da er det på tide å dra ti horten med Susann. Vi skal kose oss masse i Horten med shoping og kino. skal skrive litt mer når jeg kommer hjem og legge ut en del bilder, så da er det bare å se litt senere i kveld.

Hade♥


Skrevet 24.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Hei igjen♥

Jeg skrev tidligere i dag at jeg skulle prøve å finne et nytt bloggdesign som var lit mer vinter. altså jeg ar funnet et nytt men det er tvert imot vinter det er kanskje mer sommerlig, det betyr vel bare at jeg elsker sommern, hehe!! 

Isteden kan jeg jo legge ut to vinterbildet da.Hade, sees♥
 

 


Skrevet 23.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Heisan♥ 

Nå gleder jeg meg til helgen med masse kos. Akkurat nå prøver jeg å finne et nytt design til bloggen som er lit mere vintrete, hvis du skjønner. Men som jeg sa i sta så skal jeg kose med masse på lærdag, skal til Horten for å shoope litt og se på kino etterpå. jeg skal se Draking down partt 2 igjen, men den tror jeg at jeg aldri kommer til å bli lei av.

Elsker appen WE Hart It. det er så mange fine og kule bilder, har hele mobilen stapp full med bilder derfra. har ingen særlig nye bilder nå så legger ut  noen av disse i stede.

 Hade ♥

 
 


Skrevet 23.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Trøtt dag har bare sett på film i hele dag på skolen untat en liten matteprøve. Vi så på super size me som handler om en mann som skal spise bare McDonalds mat en hel måner og hva som skjer med kroppen. Filmen i norsken heter Hawaii,Oslo som handler om mannge forskjellige situasjoner som møtes eller henger sammen på slutten. I helgen så jeg på Braking down part 2, den var skjempe bra og anbefaler den, synd det er de siste. Nå sitter jeg å ser på Farmen, så mæ nok si hade.

Hade♥ 


Skrevet 21.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei


Hei♥

Nå er jeg rimelig lei av tentamner og prøver. Vi har hat tentamen i norsk og engelsk denne uka og skal ha i nynorsk til torsdag. Nå har jeg en kjempe snill venn som har fåt tak i One Direction biletter til den 7 mai og derfor må jeg jo kunne de nye sangene på det nye albumet dems Take Me Home. Jeg har ikke hørt så mye på dem før, men jeg har funnet ut at dem egentlig her kule og fiinne sanger, men INGEN slår Justin Bieber. Jeg gleder meg enda mer til Justin kommer til Norge den 16, 17 og 18 april, er så heldi at jeg har bileter der også♥ I helga fikk jeg 5 plass i dressur med hest, er fornøyd pleier å komme på siste plass.

Hade♥ 


Skrevet 13.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei.

Nå er det en evighe siden jeg har skrivd, eller det føles sånn. Litt aav en helg jeg har framfor meg, ska sove hos Marte fra fredag til lørdag, bursdag hos Emilie til lørdag. Søndag er det dresur stevne og i morra skal jeg sparke fotball, virker som en evighet siden det og. denne uka har jeg fåt noen ikke så bra overaskelser, vi skal ha tre tentamner på en uke i norsk, nynorsk og engelsk. gruer meg serlig til engelsk. I morra er det tema dag på 9 trinn. Tema er rus og Susann og jeg skal jobbe sammen, vi vet ikke ossen prosjekt vi skal ha enda, men finner det sikert ut.

Hade ♥


Skrevet 08.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
hits