1

Hei. 

Det tokk meg to hele dager å laste opp denne filmen så håper dere liker den.

 

 


Skrevet 11.05.2013. Ligger i kategorien Videoer. 1 kommentar
0

Hei♥

I hele dag har jeg prøvd å laste opp en video fra 1D konserten for å legge ut, men den vill ikke laste seg opp. Her er vertfall lommeboka mi. (Litt dårlige bilder siden jeg tokk de med pc´n)

Skal prøve å laste opp en gang til.


Skrevet 10.05.2013. Ligger i kategorien Days challenge. 0 kommentarer
4

Hei♥

Jeg tengte å ha en linkrunde der jeg trekker ut 4 eller 5 blogger jeg synes er verdt å lese. Det du må gjøre er å strive at du er med i komentarfeltet og skrive bloggadressen din. 

Håper du vil være med.


Skrevet 09.05.2013. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
1

Hei♥

I stad skrev jeg at jeg skulle spille fotballkamp, veeel det gikk ikke så bra. Vi tapte 5 - 2 :-( Men det var ett pluss med kampen og det er att det ikke regnet. Det var opphold hele tiden. I morgen må jeg rydde rommet, igjenn. Det ser helt bomba ut selv om det bare er fire dager siden det var helt rotete.

Snakkes!


Skrevet 08.05.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Hei♥

Det ble ingen blogging i går siden jeg var på One Direction. Det var skikkerlig morsomt og kjenner jeg har vondt i halsen i dag fra all skrikinga. Konsterten var kjempebra, men Justin Bieber konsetren var jo aller best. I morgen er det kristerhimmelfartsdag som betyra at vi har fri. Fredag er inneklemt dag som betyr at vi har fri også kommer lørdag og søndag. Disse fire dagene blir det nokk masse lekse jobbing siden vi har mattetentamen til tirsdag. Etterpå skal jeg spille fotballkamp og håper vi vinner. (Hvem vil ikke vinne?) Nå så jeg akkurat att det begynnte å regne så håper det slutter senere i kveld.

Ha en fin dag videre!!


Skrevet 08.05.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Heisan♥

Da er det sån stresse uker igjen. Tentamen, naturfagsplakar, dans i gym, spanskprøve, Perm i mat og helse og norskprøve er det som kommer de to neste ukene. Flaks vi har fri torsdag og fredag denne uka så jeg kan få jobba mest mulig med alt. Er godt på vei med naturfag og perm i mat og helse, men har ikke øvd så veldig masse på matte tentamen enda. Deilig å tenke på at det er bare 45 dager igjenn til sommerferien og jeg drar til LONDON!! 

Naturfag.

Hvilken dag hater du på skolen?


Skrevet 06.05.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hei♥

Da var mandagen overstått, mandag er den verste dagen på skolen. Ikke nokk med at skolen er kjedelig på mandager så begynnte bussen å brenne eller noe så vi kom senere hjem. Susann ble med meg hjem etter skolen fordi vi prøvde å finne et bilde av Justin Bieber i bar overkropp mens han smilte, men det vanskerligste er å bestemme seg. I morgen drar jeg på One Direction konsert på Telenor Arena og gleder meg kjempe masse.

Snakkes♥


Skrevet 06.05.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei?

I går var det komfirmasjon så det ble ikke noe blogging. Nå sitter jeg å skriver dette innleggert på en ny Mac. Jeg fikk den av mamma, pappa og brødrene mine og er veldig veldig fornøyd. Jeg fikk litt smykker og penger. 

Dagen begynnte med at vi dro ned på Biorama for å ha sermoni, det eneste jeg tenkte på var om jeg kom til å snubble. Vi fikk kursbevis og en rose. Etter sermonien tokk vi gruppe bilde og portrett bilde.

Gjestene kom kl: 14:00 for å spise. Maten var kjempe god og jeg ble så sykt mett. Det kom flere til kaffe og kaker senere på dagen. Det var masse kaker i hvertfall og en marsipan kake med bilde av meg på.

Hadde en kjempefin dag og takk for alle gavene jeg fikk.


 

 


Skrevet 05.05.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hei♥

Det er ikke enkelt å få sove nå. Jeg gruer meg ikke, men begynner å tenke på alt som kan gå galt. Jeg kan snuble når jeg skal inn på scenen, forsove meg eller masse annet. Jeg komfirmerer meg borgelig i Hof, men skal være med Holmestrand også. Når jeg begynner å tenke på at vi snart har mattetentamen får jeg en klump i magen, har ikke fått øvd så mye. Jeg vet ikke helt hvorfor siden jeg er bedere i det en engelsk og norsk. Det kommer sikkert noen bilder fra dagen i over i morgen siden jeg har sikkert ikke tid til å blogge i morgen.

 

Ha en fin dag i morgen da♥


Skrevet 03.05.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Hei.
I dag har jeg skikkelig mandagsfølelse sikkert på grunn av at vi hadde fri i går. Hele dagen i går gikk bort til å rydde til komf. Jeg klarte å rydde rommet som tokk en og en halv time, det sier litt om hvor rotete det var.


Skrevet 02.05.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
hits