1

Hei!!

Da har jeg kommet hjem fra en kjempe korserlig tur med verdens beste fotball lag. Jeg velgte å ikke blogge noe der nede fordi jeg ville sammle alt i ett innlegg og jeg fikk ikke nett de tre første dagene. Vi dro på lørdags morgen og kom hjem i kveld

Lørdag

Vi dro kl. 09:00 til gardemoen. Jeg vare kjempe trøtt men da vi skulle til å lette våknet jeg litt fordi jeg fant ut at jeg ikke liker å fly egentlig. Vi mellomlander i Paris og er der i fire timer før vi drar videre med fly til Barcelona. Vi kommer fram i Sanguli på kvelden der vi bodde var alle trøtte av all reisingen.Foresten det var kjempe fine doer i Paris. Haha

Søndag

Jeg sto opp kl. 08:00, var egentlig ikke trøtt. Det var frokost kl 09:00 hver dag, men det var ikke så masse å velge mellom så jeg har egentlig levd på pasta og loff i 4 dager. Vi trente ca 4 timer denne dagen og tro meg da var jeg sliten. det har vert ganske varmt, men de som jobbet der gikk nesten i boblejakke.

Sommer knær. Love it ♥

Mandag

Det samme denne dagen, men vi droppa den siste treninga og dro inn til Barcelona. Vi dro først på Camp Nou, den var kjemp stor. Neste stopp var ett kjøpesener, også veldg stort. Alt jeg kjøpte på turen kommer i ett eget innlegg. Vi gikk fra senteret til Hard Rock Kafè der jeg bestilte cæsar slat. 

Tirsdag

Det samme denne dagen, men dnne dagen dro vi til en park sånn med karuseller g berg-og-dal-baner. 

Europas høyeste berg-og-dal-bane.

Onsdag

Samme opplegg denne dagen, men nå spilte vi kamp mot ett spansk lag. Vi tapte 2-0, men jeg synes vi spilte bra jeg.
Torsdag

Drar rett etter frokost tl flyplassen i Barcelona. vi må mellomlande i Paris hjemover også. 

Så dette har skjedd de siste dagene.

 

 


Skrevet 28.03.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
2

Hei.
I natt sov jeg hor Marte og prate til langt ut på natt og sente sikkert 50 snappet til forskjellig folk.

Jeg dro til jafs og måtte resten av folka kl 1300. I kveld må jeg øve på resten av musikk prøva vi skall ha i morgen, skal hvertfall ha bedere karakter enn sitt.


Skrevet 17.03.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hei<3

Jeg er Susann og skal skrive et gjeste innlegg på bloggen til Oda<3 nå har vi akkurat spist taco med brødrene våre ;) jeg og Oda lagde taco mens de spilte også spiste vi god taco<3 nå venter vi på å bli kjørt ned til filadelfia kirken hvor Oda skal være med for første gang<3 det er bare noen venner av oss som er der også prater vi og ler<3
Blogges<3

//Susann


Skrevet 15.03.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei.
Nå har jeg kommet hjem fra en liten joggetur og tokk med posten. I posten lå det en pakke med lilla innpakningspapir. Og det var en beauty bag fra Lulu's som mamma bestilte på tirsdag så synes det var ganske kort leveringstid.


Skrevet 14.03.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hei.
Da var denne dagen slutt og nå husker jeg hva de het der det var hjemmefrontmuseet og forsvarsmuseet. Vi fikk ikke så lang tid på hjemmefrontmuseet men det gjør ikke noe egentlig for min del. Når jeg kommer hjem skal jeg gjøre lekser, se på tv og så skal jeg på fotballtrening og nå er det bare 11 dager til laget drar til Barcelona!!

Meg og Nanna.

Hade <3


Skrevet 12.03.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Hei.
Nå er hele 9 trinn på vei til Oslo der vi skal på museum eller no husker ikke helt hva det her der. Det blir morsomt med noe nytt istedenfor å vere på skolen hele tiden og gjøre det samme. Men en ting jeg vet er at museumene har noe med 2. Verdenskrig å gjøre.

Susann og meg på bussen <3

Kommer noen bilder fra dagen senere i dag.
Da ses vi !!


Skrevet 12.03.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hei♥

Da jeg har kommet hjem fra Horten. I Horten skulle vi kjøpe gave til onkel som vi skal i bursdag til etter på. Jeg har hat lyst på en skolebag lenge og da jeg var på sjøsiden fant jeg en bag som jeg synes var sykt kul!! Denne bagen kjøpte jeg på Morris og jeg synes den ikke var så dyr egentlig, 349kr,- Skrevet 09.03.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
hits