2

I dag har det vert en vanerlig dag på skolen ikke så mye og si men kan si at jeg fikk en 4, 4+ og en 5 i karakterer i dag. I morgen har vi mat og helse prøve og håper også den går bra. Nå har jeg kommet hjem fra Tønsberg og skal snart på trening.

Hva har du gjort i dag?

 

 


Skrevet 26.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hei.

Jeg tenkte jeg bare skulle slenge inn et innlegg før jeg tar kvelden. I dag har skolen begyt igjen, men det er bare fire uker så er det påskeferie som betyr at det er 26 dager til jeg drar tul Barcelona med fotballlaget. I dag Har jeg fått en 5+ og en 4- i krakterer så ikke allerverst start på skolen da. Kom hjem fra stallen 20:30 og ble veldig glad da jeg fant ut at vi ikke hadde noen lekser til i morgen. Nå skal jeg fortsette å se på 90210, jeg bare elsker den serien, anbefales.

 


Skrevet 25.02.2013. Ligger i kategorien Videoer. 0 kommentarer
2

Dette er de 4 stedene jeg har mest lystt til å dra.

New York

California 

London

Paris
 


Skrevet 24.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
2

Hei.

Blogg som sammen med Escada skal dele ut 50 sommerlige parfymer. Escada er kjent for sine sommerdufter og jeg elsker jo sommeren og serlig når det  blir grønt gress i grøftekanten. Derfor melte jeg meg på denne konkuransen!!

esc13che

Skrevet 20.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
1

Hei. 

Det er kanskje lit seint å si god morgen nå, men fikk ikke somlet meg til det før nå. Dette er en sånn morgen det skulle vert hele tiden. Lyst på rommet når du våkner, ingen andre har stått opp og jeg har TV`n for meg selv. Selfølgelig våkner jeg tidlig når det er vinterferie, jeg vet ikke hvorfor, men sån er det bare. Jeg var oppe til klokka to i natt å så på 90210, det er sånn at jeg klarer ikke å slutte å se på, så det ender med at jeg ser på til PC`n går tom for strøm. I dag skal vi fikse på bunaden til komfirmasjonen og skal prøve å tvinge meg sselv ut på en jogge tur, men skal ikke si at det skjer for å si det sånn.

Hva skal du i dag?


Skrevet 20.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Hei.

Da har jeg kommet hjem fra vinterferie på Voss der de tre kusinene våres og tante og onkel bor. Vi dro opp på lørdag og hentet pappa i Oslo, og kjørte da i seks timer opp til Voss. Tante hadde laget inbakte pølser til vi kom. Søndagen brokte vi alle i slalombakken og ble veldig slitene. Neste dag var ikke alle med og da var vi der bare der i tre timer og spåste inne på det nye hotellet ved bakken. I dag dro vi hjem igjen fordi mamma og pappa må på jobb igjen. Det var ikke så veldig bra forhold når vi var der, men selfølgelig var det kjempe fint vør når vi dro :(

bilde fra google, men samme sted... tokk ingen bilder. 


Skrevet 19.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei.

I dag er det jo valentine's day og jeg har ikke fått noen kort for å si det sånn. Derfor er det veldig hyggelig at Justin Twiter detter:


I dag ble også Justin Bieber collection lansert på Cubus over hele lande :) Jeg kom også på at det er ett år siden Justim møtte Avalanna for første gang. 

Miss U Avalanna♥

Har dere fåt noen valentinskort?

  


Skrevet 14.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
3

Hei. 

Da er det en sånn uke med prøver. I går var det musikk og til torsdag er det spansk og naturfag. Jeg liker ikke å ha spansk prøver fordi det er så masse om gangen, med det er ikke ofte vi har spanskprøver så det får vel gå. Naturfag tror jeg ikke blir så venskerlig men må jo øve. I tilleg skal vi levere inn en engelsk film anmeldelse om flmen Stormbreaker, ble neste ferdig på skolen i dag da.
Har dere prøver denne uka?
Skrevet 12.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 3 kommentarer
0

Hei.

Nå har jeg lagd en video av det nye rommet mitt og som dere sikkert kommer til å se digger jeg Justin Bieber♥

 

Likte dere videon?


Skrevet 11.02.2013. Ligger i kategorien Videoer. 0 kommentarer
1

Vi løper rundt i huset mens vi pusser tennene.
Vi leser shampooflasken i dusjen.
Vi ler av vitsene våre før vi forteller dem.
Vi trenger ikke klokke fordi vi har mobil.
Vi kan lese en setning 10 ganger uten å forstå den.
Vi trykker mot dører, hvor det med fete bokstaver står TREKK.
Vi spør «Hva?» selv om vi har forstått alt.
Vi hater det, hvis vinden roter til håret.
Vi kikker 10 ganger om dagen i kjøleskapet uten å spise noe.
Vi kan se den samme filmen 10 ganger.
Vi er nødt til å ringe til mobilen for å finne den.
Vi kan kikke på klokken, uten å vite etterpå, hva klokken er.
Vi snur puten, for å kunne ligge på den kalde siden.
Vi stiller vekkerklokken til å ringe tidligere, for å kunne ligge lengre.
Før vi går til sengs, regner vi ut hvor mange timer vi når å sove.

HAHA det verste er at jeg kjenner meg igjenn!!!


Skrevet 10.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

I dag er det morsdag og må ta anledningen til å gratulere verdens beste mamma som jeg er kjempe glad i. Vi har vert å set på Herman spille i korps og bestemor, bestefar og farmor har vert hos oss og spst pizza og spist kaker og fastelavensboller.

I morra er det den siste uka på skolen før vinterferien og en uke med prøver!!!!

Hva har dere gjort i dag?


Skrevet 10.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hei.

I går lagde jeg cupcakes som var kjempe gode. Vi skule egentlig ha dem til Lørdags godt, men klarte å spise dem opp før kvelden så vi måtte dra fram litt popcorn. Jeg så på en film som heter Runaway Bride på TV-Norge og Idol reprise. Jeg skal nokk ta litt bilder i dag fordi det er Morsdag som kommer ut i dag eller i morgen, må øve til litt prøver vi har neste uke også.

Snakkes <3


Skrevet 10.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Da var det fredag igjen,ukene går ganske fort, men det gjør meg ingen ting for det er bare en uke igjen til vinterferie. I dag hadde vi matteprøve som gikk greit tror jeg og vi skulle egentlig ha RLE framføring også men det rakk vi ikke siden vi var den siste gruppa. Etter på skal jeg i bursdag til Marte. Gleder meg, det er lenge siden jeg har vert i en bursdag nå. Tenkte jeg kunne lage før og etter bilder av rommet mitt siden jeg har pusset opp.


Sommer kom snart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Skrevet 08.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
6

Hei.

Da har jeg enderlig fått dekslet jeg har ventet på i ca. tre uker. Det er på en måte lommebok og deksel i samme og den er rosa som dere sikkert ser. Jeg begynte å tro at dekselet alderig kom fram, fordi det skjer nesten alltid når jeg bestiller over nett, at det ikke kommer fram. 
 


Skrevet 04.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer
0

Hei.

Da var denne helgen også over, det går sykt fort. Noen ganger tenker jeg at det hadde vert deilig hvis uka også gikk så fort. Men når det er sakt er jo helga de to dagene man skal kose seg eller ikke bry seg om skolen i hvertfall. Min helg har gått slik. Lørdag gjore vi masse hjemme og var en tur på Revetall. Da vi skulle handle mat fikk jeg sykt lyst på smoothie så jeg kjøpte inn til skogsbærsmoothie som broren min og jeg koste oss med. I dag har jeg vert sykt sløv. Jeg har ikke hat lyst på mat i hele dag og jeg er den typen som egentlig går å småspiser hele dagen. Vi, eller mamma og pappa tapetiserte resten av rommet og prøvde å liste, men det var lit vanskerlig, så vi ble ikke ferdig.

 

 

Hvordan har helgen deres vert ♥ ♥ ?


Skrevet 03.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
hits