0

Hei♥

Nå har jeg redigert noen bilder av jentekvelden hos Susann. Vi fikk en kjempe god dessert med masse frukt. Selfølgerlig hadde Charlotte med seg verdens skumleste film Paranormal 3 og jeg som hater skumle filmer. Jeg ble selfølgelig syk så måtte dra før de andre stod opp og det er grunden til jeg ikke har blogget de siste dagene. Å vere syk er så kjederlig og serlig på en jentekveld når man ikke orker å spise ett godteri en gang og det du mest har lyst til er å legge seg i sin egen seng, men kjempe korserli kveld.Skrevet 28.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Jeg vet det er ca. fem dager siden jeg skrev sist innlegg, men det har vert så mye å rekke så jeg har egentlg ikke tenkt så mye over bloggen. I dag kjente jeg at jeg begynnte å savne den og fikk først nå tid til å skrive. Men nokk unnskyldninger.

Nå skal jeg skrive om hva som har skjed de siste dagene:

19.1-13:

En kjempe korserlig by tur til Tønsberg med Marte. Vi var på shooping og på kino etterpå. Jeg elsker når ting er på salg eller det er billig. New Yorker har åpnet i Tønsberg g jeg digger klerne dems. Jeg kjøpte meg en plemplum topp og en skjorte, det var kjempe billig kom på 200 kr tilsamen. Også et godt kjøp, en olavest med nagler på skuldrene fra Only, jeg forelsket meg helt når jeg så den og den kommer til å bli godt brukt.

 

20, 22 og 23 . 1 - 13

Disse dagene har ver helt vanlige. Vi har nå satt i gang med å pusse opp rommet mitt.

Vil dere ha før og etter bilder av rommet? 


Skrevet 23.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Dere skjønner sikkert oversktiften, ukene bare flyr av gåre og nå er det helg. I dag sov jeg på bussen helt til vi kom til skolen, og da er jeg ikke trøtt på skolen. For det verste jeg vet er å nesten sovne i timen, da får jeg ikke med meg noe som helst. I dag hadde vi naturfagsprøve om hormonsystemet og det er egentlig ikke så vannskerlig. Jeg synes det gikk bra, men ver gang jeg føler det går bra gårde dårligere en jeg håper på, så vi får bare se. Jeg ble akkurat ferdig med å se Hunger Games. Jeg begynner alltid å gråte når Rue dør og Katniss legger blomster rundt henne. I morra skal jeg til Tønsberg å shoppe og på kino å se Historien om pi, alle sier den er så bra.


Hade♥


Skrevet 18.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

I dag var jeg sykt trøt så jeg sov hele veien til skolen. Vi så på film i spansken som handlet om en jente som var datter av månen og en laburint eller noe. Den var litt ekkel, vi så legen skjere av beinet på en mann og en stor ekkel padde som kastet opp. Mistet matlysten da for å si det sånn. Jeg kom jemm og lgde middag tl mamma kom hjem og fram til nå har jeg bare sittet på datan, men nå tenkte jeg at jeg skulle gjørelitt lekser før jeg drar på forballtrening. Brrrr, så kaldt!! 

Har dere masse lekser? 


Skrevet 17.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Da var snart denne dagen over også og i morra torsdag, det var jo akkurat mandag jo, men men jo fortere det går til helg jo bedere. Grunnet til at ve ikke fikk skrivd et innlegg i går var fordi jeg rett og slett ikke hade tid. Pappa og jeg stod og skrudde sammen ikea måbler på rommet mitt og det ble kjempe fint, akkurat som jeg vile ha det. Nå mangler jeg bare en seng så er hele rommet mitt klart. Men tilbake til i dag. Skolen var som vanerlig og gikk sånn passe fort. Jeg gjore lekser i to timer i strekk før jrg måtte lage middag. Jeg grua meg egentlig litt til ridninga fordi det var så kaldt her hjemme, men det var vist tre grader varmere i stallen, men skal ikke si at det var varmt, det var passe. Vi skyndet oss på butikken for å rekke å komme hjem til Idol som begynnte 20:00. Det var min dag, akkutat som de andre pleier å vere.

Hvordan var deres dag?


Skrevet 16.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Da er det lekse tid. Det jeg pleier er å bare høre på musikk men i dag vile jeg ha te også med litt ekstra sukker. En ting jeg har finni ut er at jeg ikke må logge meg på Facebook får jeg gjør lekser ellers blir ingen lekser gjort for å si det som, det er sikkert ikke bare meg som har det sånn. Dagen på skolen gikk fort bortset fra at jeg holdte på å sovne de to første timene. I spansken prøvde jeg å rekke opp hånda så mye som mulig for å pråve å få bedere karakter i spansk til sommeren fordi det var en av faga jeg gikk ned i til jul.

Hvordan Var din skoledag?

 


Skrevet 14.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Dagn i dag har sikkert vert den skjedligste dagen som fins, ingen å dra til, alle butikker er stengt. Det har vert så skjederlig at jeg til å med googla ting å gjøre på en søndag og der kom det bare sånne ting man gjår med venniner og rydde og jeg e ikke den som elsker å rydde. Dagen har vel egentlig godt i å se film, TV og lese blogger. Siden det ike er så mange ting å skrive om kan jeg jo vise dere hvem blogger jeg leser.

  • l0ve.blogg.no
  • auroramohn.blogg.no 
  • lifeinphotoswithus.blogg.no
  • jdbnorway.blogg.no

Det er sikkert noen fler jeg har vert innom i dag, men det er disse jeg pleier å lese.

Filmen jeg så på hetter Step Up Revolution og det er sykt kule danser.

Da her det egentlig ikke kjedd så mye mer.

Hva har dere gjort i dag?


Skrevet 13.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Hei.

Da skal jeg svare på spørsmålene, fikk ikke så mange men hadde ikke forentet meg ett tonn for å si det sånn. Takk til de som har sendt et spørsmål.

 

Favoritt sang fortiden?

Nå er det vel I cry av flo rida.

 

Er du belieber eller directioner?

Belieber helt klart jeg elsker Justin han er mitt største idol.

 

Hvor mange lesere har du?

Ikke mange varierer mellom 8 og 15, men ca 30 til 35 sidevisninger

 

Favoritt outfit?

 

Hvor har du lyst til og dra? 

New York helt klart, det hadde vert så morsomt.

Noen andre spørsmål til neste gang?


Skrevet 12.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hei 

Jeg er med i trekningen av en tangel teezer børste  fra nettsiden Rapunzel of Sweeden. Denne konkuransen er på siljers.blogg.no

Dette er en tangel teezer børste som visnokk er en kjempe fin børste som børster ut floker enkelt.


Skrevet 12.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Hei

I dag har jeg sittet og solgt vaffler til klassetur og vi klarte å selge for 738 kr. 

Hva har dere gjort i dag?


Skrevet 12.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
1

Hei

Jeg tenkte jeg kunne prøve meg på enn spørsmålsrunde, jeg har ikke sykt mange lesere men dere kan jo spørre flere ganger.

Er det noe du  lurer på?


Skrevet 12.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
1

Jeg lagde pildet på pixlr.com...


Skrevet 11.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Nå er det tid for å finne fram popcornet og brusen og se på TV resten av kvelden som jeg pleier hver fredag. Idol står først å fremst på tabellen og world stage på MTV. 

Hva pleier dere å gjøre på fredagskvelen?

 


Skrevet 11.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
3

Hei♥

Enderlig helg, dette har vært en lang uke på skolen. I dag har det egentlig vert litt rolig skole dag, men de andre har jeg følt som om det gikk 100 år. I dag fikk vi karakterkortet og jeg har ikke hat noen god følelse på det for å si det sånn, det hadde jeg en grunn til for jeg gikk ned i noe fag, men målet mitt er å få minst 4 og det klarte jeg. Dette siste halvåret skal jeg gå opp i enkelte fag har jeg bestemt meg for. Til helgen føler jeg veldig for å dra å shoope, men det kan jeg ikke fordi jeg skal selge vaffler med Charlotte for klassen. Susann er syk eller så skulle hun også selge sammen med oss. Gruer meg litt da fordi det er litt kaldt men det går vel bra.

Film kommer senere i dag.

Blogges...

 


Skrevet 11.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 3 kommentarer
1

Hei♥

Jeg rakk ikke å skrive etter treninga i går fordi jeg gjore lekser til halv tolv. Jeg er sykt støl i dag etter treninga, vi hadde tester som vi skal ta igjen nermere Barcelona turen i påskeferien. Det var sykt slitsomt, løpe så mange runder du klarte på syv min, sittups, planken og noen flere men vi skal fortsette nestegang. Vi hadde turntest i går og det gikk sån passe, men klarte ikke å stå på hue da. Men nå mål jeg gå elers rekker jeg ikke bussen.

Hade
 


Skrevet 11.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Hei♥

Nå har jeg bestilt nytt deksel og det var faktisk ikke så dyrt bare 156,- Det er liksom lommebokdeksel hvis du skjønner. Heer ønsket meg sånn og håper den snart kommer. Du kan kjøpe den HER

Rosa Skinnetui iPhone 4 nr 5

Jeg driver å lager en video som jeg viser deg hvordan du kan lage en eske til  ha sminken din i eller andre små ting. Videon kommer sikkert i morgen eller over i morgen.

Hade♥


Skrevet 10.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Da har jeg kommet hjem fra komf. Vi diskuterte oss fram til hva forskjellige begreper eller vaskerlige ord betyr og jeg har lært noe nytt. De to timene gikk egentlig ganske fort, fortere enn jeg hadde ventet meg egentlig. Etterpå gikk Marte og jeg hjem til henne for å vente på at mamma skulle bli ferdig på et annet møte. Men nå må jeg gjøre de siste leksene før i morra.God natt♥


Skrevet 09.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Jeg fikk hvis tid til å skriver et innlegg alikevell før jeg skal på komfmøte. I går var jeg på Revetallog fikk en genser oo en t-skjorte som jeg synes var kjempe fine.

Fra b.young 249,-


Fra b.young 299,-

Blogges ♥ 


Skrevet 09.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei
Sitter nå å skal skrive ett innlegg fordi eg sikkert ikke har tid når jeg kommer hjem. Det er en time igjen og det er norsk, det er ikke mot favoritt fag for å si det sånn.
Jeg lagde seibiff i mat og helsen og det var egentlig helt greit å spise og lage. Skal på mitt første komfmøte i dag så kommer ett innleg etter jeg har vert der.

Hva er ditt ynglingsfag?


Skrevet 09.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hei♥

Jeg vet, jeg vet det er lengesiden jeg blogga sist. Det er forde det har vært så mye som har skjedd. Selv om det er mye som har skjedd er det ikke noe spessielt jeg vil skrive om fordi jeg tenker at det er litt kjederlig å bare lese om det jeg gjør på skolen. Jeg har ikke hat tid til å blogg, men i dag var det ingen ting jeg skulle så da blogger jeg ett innlegg nå.

Dagen startet med beste beskjeden i verden, jeg kunne sove til 07:30 fordi pappa kunne skjøre meg, da fikk jeg sove en time ekstra. Skoledaen gikk veldig fort egentlig og vi fikk tilbake historieprøva. Historieprøva har jeg øvd til langt utpå kvelder og det lønner seg, jeg fikk 5- og veldi fornøyd. Kommer hjem til ferdig middag og setter meg på PC`n og nesten ikke lekser. Mamma, broren min og meg drar til Revetall og mamma kjøper en t-skjorte og en genser til meg og nå sitter jeg å skriver. Kort sakt en rolig og bra dag.

Bilde av genser og t-skjorte kommer i morgen....

Hade♥


 


Skrevet 08.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Hei på deg♥

Da var første dag på skolen og første fotballtrening gjennmført. Det har ikke vært en kort dag i værtfall, men i morra er det fredag og da er det ikke lege til helg. Hadde egentlig ikke mere å skrive om så da bloges vi i morra.

(Bilde er fra da jeg og hesten ramla  vanngrava på Lefdals i sommer, haha)

Hade♥


Skrevet 03.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei.
Nå har jeg akkurat komet hjem fra ridninga. Det var ikke så kalt som sist, men det kunne være varmere etter min smak. I går bestilte farmor, mamma og jeg tur til London og gleder meg veldig selvom det er ca. et halvt år til.

Hade<3


Skrevet 02.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei!!
Jeg har akkurat stått opp, det ble en lang kveld i går.
Jeg ønsker alle et kjempe fint år og mitt nye nyttårsforsett er å være flinkere til å blogge.
GODT NYTTÅR

Hade<3


Skrevet 01.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
hits