6

Heisan?

Denne helgen har vært en innholdsrik helg, bursdag, venner, shooping og kino. På lørdag var jeg på gulskogen og kjøpte meg et anntrekk til bursdagen til Julia som var senere på kvelden. Bursdagen var kjempe koselig, med masse gode kaker og en fin kveld med venner. Etter bursdagen sov jeg hos Susann der Veronika også sov over. Vi leide en film, men som vanlig sovnet jeg etter ti minutter, haha.

Susann

Siri og Julia

Kake?

I dag våknet jeg halv ni og ventet vel i tre timer på at Susann og Veronika skulle våkne. Vi kom på at toget til Tønsberg gikk om 40 minutter, så litt stress ble det. "Frokost" på Peppes og Catching Fire på kino made my day?


Skrevet 01.12.2013. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer
2

Hei♥

Er det bare jeg som synes dagene får så veldig fort, men det gjør meg ingenting. Jo fortere det går, jo fortere blir det jul. Juleferien er vel den nestbeste ferien, etter sommerferien da så klart. Hvis det bare ikke hadde vært så kalt. Men tilbake til det jeg egentlig skal skrive om. I det siste har det vært ganske travelt med prøver, innleveringer og fremføringer, men nå som jeg trodde det hadde roet seg litt ned kommer tentamen. Tre dager med tentamen rett etter hverandre er ganske slitsomt. I morgen er det den siste fotballtreningen før juleferien og det blir vel deilig med en liten pause.


Bare en liten kolasj jeg lagde... Hadde ingen andre bilder som passet til innlegget...


Skrevet 26.11.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
3


Skrevet 25.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 3 kommentarer
1

Jeg vil bare gi en takk til bloggen maybeimjustblind.blogg.no som trakk meg til å komme på 2. plass i linkrunden sin. Håper du også liker den og vil komme en tur innom en gang i blant. Prøver å opdatere så masse jeg kan, men er ikke alltid så mye å blogge om♥

(bilde tatt fra bloggen hennes)

I det siste inlegget skrev jeg at jeg skulle spille kamp og håpet på et ca. bra ressultat, sånn ble det ikke. Vi fikk det første målet, men ressultate var at vi tapte 6 eller 7 - 2 :-( Det er to kamper igjen og kanskje vi kan vinne hvertfall en gang ;-)


Skrevet 23.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Da er det siste uke før høstferie. Det har gådt seks uker allerede, det føles ikke så lenge. I dag kom jeg hjem fra skolen kl: 15:00 og skal møte opp til fotballkamp kl: 16:30. To forskjellige lekser til i morgen + prøve i RLE på torsdag. Har veldig lyst til å få bra på denne prøva. Har fått  to 5-ere og to 6-ere til nå og har lyst til å følge dette sporet. Ellers er det ikke noe spesielt som skjer for tiden.Håper vi klarer og vinne denne kampen eller uavgjort. Vi har ikke hadt den beste sesongen men, men.

Hva pleier du å gjøre på starten av uka? 


Skrevet 23.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

I går var mamma og jeg på gulskogen siden jeg skulle klippe meg. Det ble ikke noe forandring på håret siden jeg vil ha langt hår, bare litt stussing. Jeg fikk også de skoene jeg har ønsket meg + en bukse♥

 


Skrevet 22.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
3

                                  HER                                                              HER                                                                          HER


                                  HER                                                                       HER                                                                  HER

                              HER                                                                          HER                                                               HER

                              
                                  


Skrevet 22.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 3 kommentarer
4

Skrevet 22.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
0

Uka


Ja, da var denne uka også ferdig. Er ikke så mye som skjer og dermed er det ikke så masse som skjer på bloggen heller. I dag var jeg med Susann etter skolen til frisøren der hun tokk høl øverst i øre (hvis du skjønner). Det så sykt vondt ut og jeg tror aldri jeg kommer til å ta høl i øret der. På onsdag tokk jeg med meg kamera og gikk en tur med Romeo som sikkert varte i 40 min, det var veldig morsomt. Vi gikk vel bare 600-700 meter, men tokk mange fine høstbilder av romeo og av naturen. 

Skrevet 20.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hvem er det som ikke liker en lat mandag. Mandag er vel blidt en av yndlingsdagene mine i uka bortsett fra lørdag og søndag da, hehe. Mandagen har vært som vanerlig, skole, lekser, pc og valpekurs. I morgen er det kamp igjen og håper vi kan klare å få til en seier nå (lenge siden sist, haha). Nå er jeg i tredie uke i tiendeklasse og det går ganske greit, men når man tenker på hvor fort det går er pluttserlig eksamen bak hjørne, gruer meg!!!!!!!! 

Det er sikkert mange som har hørt han synge før. Han heter Jai Waetford. Han var med på "X faktor Australia" Dene videon er min favorit siden det  faktisk høres litt ut som Justin Bieber når han var mindere.

 

 

 


Skrevet 02.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Tenkte å vise dere noen av favoritt YouTuberne mine er.

1. MacBarbie07 - Bethany Mota

 

2. StillaBabe - Meredith Foster

 

3. Zoella280390 - Zoella

 

#youtube


Skrevet 29.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Hei♥

Da var det mandag igjen. Så fort helgen går, men uka. Uka kan gå så tregt den bare kan. I dag har jeg gjort det vanlige. Skole, besøk av Susann og valpkurs. Det er veldig gøy og serlig når jeg ser fremmskritt etter bare to ganger. Romeo som er hunden min er vell den yngste og minste hunden på hele plassen. Er veldig stolt av han når han klarer sitt, ligg og komme når jeg roper. (nesten alltid) når han bare er 3 måneder. Han sliter litt med å holde fokus, men det skjøner jeg når det er 15 andre hunder rundt han. Myk start på uka med K&H, det liker vi. Men i morgen skal vi løpe 100 meter på tid. Jeg løper ikke altfor fort så vi får håpe på en bra tid. 

Skrevet 26.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei?

Da er det første helga etter sommerferien og denne ideen så jeg på bloggen til Erica Mohn Kvam som heter l0ve. Jeg syntes den så mye søtere ut enn de du får fra skolen så nå har jeg laget en totorial på hvordan du kan gjøre det. Hvist du vil se hvordan Erica gjorde det så klikk HER. Jeg bruker programet picmonkey.com

 

Slik ble min. Jeg dekkorerte den som jeg ville men der kan velge helt hvordan deres skal se ut.


Skrevet 24.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Det har ikke skjedd så mye i dag, men jeg har tatt noen blomster bilder som jeg har redigert.

 


Skrevet 01.07.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Hei♥

I går så jeg på to filmer som gikk på tv. Den første var Mr. Been. Den er alltid like morsom, lurer på hvor mange ganger jeg har sett på den. Men senere på kvelden så jeg på Letters to Julie. Den handler om den amerikanske jenta Sophie (Amanda Seyfierd) som er på ferie i Verona, byen der Romeo og Julie møttes. Her oppdager hun et kjærlighetsbrev som forandrer alt for henne. Jeg anbefaler denne for de som liker skikkerlig romantiske filmer. 

TRAILER

 

Noen film tips og ha en fin dag♥


Skrevet 30.06.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
1

Hei♥

Da har vi kommet en uke ut i sommer ferien. På denne uken har jeg rekket å være i London og på hytta til Marte. 

I London har jeg sett masse forskjelig. Det jeg synes var morsomt var Madame tussaud og shopping. Alt var så billig særlig på Primark. 

Ha en fortsatt fin sommerferie♥


Skrevet 29.06.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
4

Hei♥

Jeg tengte å ha en linkrunde der jeg trekker ut 4 eller 5 blogger jeg synes er verdt å lese. Det du må gjøre er å strive at du er med i komentarfeltet og skrive bloggadressen din. 

Håper du vil være med.


Skrevet 09.05.2013. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
1

Hei♥

I stad skrev jeg at jeg skulle spille fotballkamp, veeel det gikk ikke så bra. Vi tapte 5 - 2 :-( Men det var ett pluss med kampen og det er att det ikke regnet. Det var opphold hele tiden. I morgen må jeg rydde rommet, igjenn. Det ser helt bomba ut selv om det bare er fire dager siden det var helt rotete.

Snakkes!


Skrevet 08.05.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Hei♥

Det ble ingen blogging i går siden jeg var på One Direction. Det var skikkerlig morsomt og kjenner jeg har vondt i halsen i dag fra all skrikinga. Konsterten var kjempebra, men Justin Bieber konsetren var jo aller best. I morgen er det kristerhimmelfartsdag som betyra at vi har fri. Fredag er inneklemt dag som betyr at vi har fri også kommer lørdag og søndag. Disse fire dagene blir det nokk masse lekse jobbing siden vi har mattetentamen til tirsdag. Etterpå skal jeg spille fotballkamp og håper vi vinner. (Hvem vil ikke vinne?) Nå så jeg akkurat att det begynnte å regne så håper det slutter senere i kveld.

Ha en fin dag videre!!


Skrevet 08.05.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Heisan♥

Da er det sån stresse uker igjen. Tentamen, naturfagsplakar, dans i gym, spanskprøve, Perm i mat og helse og norskprøve er det som kommer de to neste ukene. Flaks vi har fri torsdag og fredag denne uka så jeg kan få jobba mest mulig med alt. Er godt på vei med naturfag og perm i mat og helse, men har ikke øvd så veldig masse på matte tentamen enda. Deilig å tenke på at det er bare 45 dager igjenn til sommerferien og jeg drar til LONDON!! 

Naturfag.

Hvilken dag hater du på skolen?


Skrevet 06.05.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hei♥

Da var mandagen overstått, mandag er den verste dagen på skolen. Ikke nokk med at skolen er kjedelig på mandager så begynnte bussen å brenne eller noe så vi kom senere hjem. Susann ble med meg hjem etter skolen fordi vi prøvde å finne et bilde av Justin Bieber i bar overkropp mens han smilte, men det vanskerligste er å bestemme seg. I morgen drar jeg på One Direction konsert på Telenor Arena og gleder meg kjempe masse.

Snakkes♥


Skrevet 06.05.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei?

I går var det komfirmasjon så det ble ikke noe blogging. Nå sitter jeg å skriver dette innleggert på en ny Mac. Jeg fikk den av mamma, pappa og brødrene mine og er veldig veldig fornøyd. Jeg fikk litt smykker og penger. 

Dagen begynnte med at vi dro ned på Biorama for å ha sermoni, det eneste jeg tenkte på var om jeg kom til å snubble. Vi fikk kursbevis og en rose. Etter sermonien tokk vi gruppe bilde og portrett bilde.

Gjestene kom kl: 14:00 for å spise. Maten var kjempe god og jeg ble så sykt mett. Det kom flere til kaffe og kaker senere på dagen. Det var masse kaker i hvertfall og en marsipan kake med bilde av meg på.

Hadde en kjempefin dag og takk for alle gavene jeg fikk.


 

 


Skrevet 05.05.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hei♥

Det er ikke enkelt å få sove nå. Jeg gruer meg ikke, men begynner å tenke på alt som kan gå galt. Jeg kan snuble når jeg skal inn på scenen, forsove meg eller masse annet. Jeg komfirmerer meg borgelig i Hof, men skal være med Holmestrand også. Når jeg begynner å tenke på at vi snart har mattetentamen får jeg en klump i magen, har ikke fått øvd så mye. Jeg vet ikke helt hvorfor siden jeg er bedere i det en engelsk og norsk. Det kommer sikkert noen bilder fra dagen i over i morgen siden jeg har sikkert ikke tid til å blogge i morgen.

 

Ha en fin dag i morgen da♥


Skrevet 03.05.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Hei.
I dag har jeg skikkelig mandagsfølelse sikkert på grunn av at vi hadde fri i går. Hele dagen i går gikk bort til å rydde til komf. Jeg klarte å rydde rommet som tokk en og en halv time, det sier litt om hvor rotete det var.


Skrevet 02.05.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Nå nærmer det seg komfirmasjon. Jeg komfirmerer meg til lørdag så nå har jeg blitt ferdig med bordkorta. I morra er målet å rydde rommet (det ser helt bomba ut, tro meg.) Jeg skal hvertfall prøve så godt jeg kan. Mattetentamen er rundt hjørne så må jo prøve å prioritere den også da.

 

Håper dere har hat en fin dag♥


Skrevet 30.04.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

 

 

 


Skrevet 30.04.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Her er de herlige jentene jeg tilbringer hver dag med. I LOVE U♥

Susann, Charlotte Og Angelica


Meg, Susann, Charlotte


Skrevet 29.04.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
3

Hei. 

På lørdag feiret jeg bursdag med de beste jentene vi så op film og hof viste  hva dem var gode for.  Hof var nemerlig best på Justin Bieber. jeg lagne cupcakes  og det var ganske mange igjen etter bursdagen.

Hade♥


Skrevet 09.04.2013. Ligger i kategorien Blogg. 3 kommentarer
0

Skrevet 02.04.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei!

Det har ikke blitt så masse blogging i påskeferien fordi jeg har vert borte hele påsken, men her kommer restan av påsken. 

Vi dro opp på en hytte til nen vi kjenner. Slalom bakken på lørdag og påske egg. Jeg synes jeg hadde det fineste egget av alle da, haha.

Det ble også arangsert Veggeli mesterskap.

Men ikke noe mesterskap uten noen knall og fall.På søndag gikk vi på ski, men jeg merket at det var lenge siden jeg hadde gått på ski, null balanse. Vi gikk til en sving som kalles for pølsekroken der vi tokk en liten pause. Så gikk vi vdere og jeg fikk selfølgelig gnagesår, men gikk ca 1 mil så er fornøyd. 

Hva har du gjort i påsken?


Skrevet 01.04.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hei!!

Da har jeg kommet hjem fra en kjempe korserlig tur med verdens beste fotball lag. Jeg velgte å ikke blogge noe der nede fordi jeg ville sammle alt i ett innlegg og jeg fikk ikke nett de tre første dagene. Vi dro på lørdags morgen og kom hjem i kveld

Lørdag

Vi dro kl. 09:00 til gardemoen. Jeg vare kjempe trøtt men da vi skulle til å lette våknet jeg litt fordi jeg fant ut at jeg ikke liker å fly egentlig. Vi mellomlander i Paris og er der i fire timer før vi drar videre med fly til Barcelona. Vi kommer fram i Sanguli på kvelden der vi bodde var alle trøtte av all reisingen.Foresten det var kjempe fine doer i Paris. Haha

Søndag

Jeg sto opp kl. 08:00, var egentlig ikke trøtt. Det var frokost kl 09:00 hver dag, men det var ikke så masse å velge mellom så jeg har egentlig levd på pasta og loff i 4 dager. Vi trente ca 4 timer denne dagen og tro meg da var jeg sliten. det har vert ganske varmt, men de som jobbet der gikk nesten i boblejakke.

Sommer knær. Love it ♥

Mandag

Det samme denne dagen, men vi droppa den siste treninga og dro inn til Barcelona. Vi dro først på Camp Nou, den var kjemp stor. Neste stopp var ett kjøpesener, også veldg stort. Alt jeg kjøpte på turen kommer i ett eget innlegg. Vi gikk fra senteret til Hard Rock Kafè der jeg bestilte cæsar slat. 

Tirsdag

Det samme denne dagen, men dnne dagen dro vi til en park sånn med karuseller g berg-og-dal-baner. 

Europas høyeste berg-og-dal-bane.

Onsdag

Samme opplegg denne dagen, men nå spilte vi kamp mot ett spansk lag. Vi tapte 2-0, men jeg synes vi spilte bra jeg.
Torsdag

Drar rett etter frokost tl flyplassen i Barcelona. vi må mellomlande i Paris hjemover også. 

Så dette har skjedd de siste dagene.

 

 


Skrevet 28.03.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
2

Hei.
I natt sov jeg hor Marte og prate til langt ut på natt og sente sikkert 50 snappet til forskjellig folk.

Jeg dro til jafs og måtte resten av folka kl 1300. I kveld må jeg øve på resten av musikk prøva vi skall ha i morgen, skal hvertfall ha bedere karakter enn sitt.


Skrevet 17.03.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hei<3

Jeg er Susann og skal skrive et gjeste innlegg på bloggen til Oda<3 nå har vi akkurat spist taco med brødrene våre ;) jeg og Oda lagde taco mens de spilte også spiste vi god taco<3 nå venter vi på å bli kjørt ned til filadelfia kirken hvor Oda skal være med for første gang<3 det er bare noen venner av oss som er der også prater vi og ler<3
Blogges<3

//Susann


Skrevet 15.03.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei.
Nå har jeg kommet hjem fra en liten joggetur og tokk med posten. I posten lå det en pakke med lilla innpakningspapir. Og det var en beauty bag fra Lulu's som mamma bestilte på tirsdag så synes det var ganske kort leveringstid.


Skrevet 14.03.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hei.
Da var denne dagen slutt og nå husker jeg hva de het der det var hjemmefrontmuseet og forsvarsmuseet. Vi fikk ikke så lang tid på hjemmefrontmuseet men det gjør ikke noe egentlig for min del. Når jeg kommer hjem skal jeg gjøre lekser, se på tv og så skal jeg på fotballtrening og nå er det bare 11 dager til laget drar til Barcelona!!

Meg og Nanna.

Hade <3


Skrevet 12.03.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Hei.
Nå er hele 9 trinn på vei til Oslo der vi skal på museum eller no husker ikke helt hva det her der. Det blir morsomt med noe nytt istedenfor å vere på skolen hele tiden og gjøre det samme. Men en ting jeg vet er at museumene har noe med 2. Verdenskrig å gjøre.

Susann og meg på bussen <3

Kommer noen bilder fra dagen senere i dag.
Da ses vi !!


Skrevet 12.03.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hei♥

Da jeg har kommet hjem fra Horten. I Horten skulle vi kjøpe gave til onkel som vi skal i bursdag til etter på. Jeg har hat lyst på en skolebag lenge og da jeg var på sjøsiden fant jeg en bag som jeg synes var sykt kul!! Denne bagen kjøpte jeg på Morris og jeg synes den ikke var så dyr egentlig, 349kr,- Skrevet 09.03.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
2

I dag har det vert en vanerlig dag på skolen ikke så mye og si men kan si at jeg fikk en 4, 4+ og en 5 i karakterer i dag. I morgen har vi mat og helse prøve og håper også den går bra. Nå har jeg kommet hjem fra Tønsberg og skal snart på trening.

Hva har du gjort i dag?

 

 


Skrevet 26.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
2

Dette er de 4 stedene jeg har mest lystt til å dra.

New York

California 

London

Paris
 


Skrevet 24.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
2

Hei.

Blogg som sammen med Escada skal dele ut 50 sommerlige parfymer. Escada er kjent for sine sommerdufter og jeg elsker jo sommeren og serlig når det  blir grønt gress i grøftekanten. Derfor melte jeg meg på denne konkuransen!!

esc13che

Skrevet 20.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
1

Hei. 

Det er kanskje lit seint å si god morgen nå, men fikk ikke somlet meg til det før nå. Dette er en sånn morgen det skulle vert hele tiden. Lyst på rommet når du våkner, ingen andre har stått opp og jeg har TV`n for meg selv. Selfølgelig våkner jeg tidlig når det er vinterferie, jeg vet ikke hvorfor, men sån er det bare. Jeg var oppe til klokka to i natt å så på 90210, det er sånn at jeg klarer ikke å slutte å se på, så det ender med at jeg ser på til PC`n går tom for strøm. I dag skal vi fikse på bunaden til komfirmasjonen og skal prøve å tvinge meg sselv ut på en jogge tur, men skal ikke si at det skjer for å si det sånn.

Hva skal du i dag?


Skrevet 20.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Hei.

Da har jeg kommet hjem fra vinterferie på Voss der de tre kusinene våres og tante og onkel bor. Vi dro opp på lørdag og hentet pappa i Oslo, og kjørte da i seks timer opp til Voss. Tante hadde laget inbakte pølser til vi kom. Søndagen brokte vi alle i slalombakken og ble veldig slitene. Neste dag var ikke alle med og da var vi der bare der i tre timer og spåste inne på det nye hotellet ved bakken. I dag dro vi hjem igjen fordi mamma og pappa må på jobb igjen. Det var ikke så veldig bra forhold når vi var der, men selfølgelig var det kjempe fint vør når vi dro :(

bilde fra google, men samme sted... tokk ingen bilder. 


Skrevet 19.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei.

I dag er det jo valentine's day og jeg har ikke fått noen kort for å si det sånn. Derfor er det veldig hyggelig at Justin Twiter detter:


I dag ble også Justin Bieber collection lansert på Cubus over hele lande :) Jeg kom også på at det er ett år siden Justim møtte Avalanna for første gang. 

Miss U Avalanna♥

Har dere fåt noen valentinskort?

  


Skrevet 14.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
3

Hei. 

Da er det en sånn uke med prøver. I går var det musikk og til torsdag er det spansk og naturfag. Jeg liker ikke å ha spansk prøver fordi det er så masse om gangen, med det er ikke ofte vi har spanskprøver så det får vel gå. Naturfag tror jeg ikke blir så venskerlig men må jo øve. I tilleg skal vi levere inn en engelsk film anmeldelse om flmen Stormbreaker, ble neste ferdig på skolen i dag da.
Har dere prøver denne uka?
Skrevet 12.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 3 kommentarer
1

Vi løper rundt i huset mens vi pusser tennene.
Vi leser shampooflasken i dusjen.
Vi ler av vitsene våre før vi forteller dem.
Vi trenger ikke klokke fordi vi har mobil.
Vi kan lese en setning 10 ganger uten å forstå den.
Vi trykker mot dører, hvor det med fete bokstaver står TREKK.
Vi spør «Hva?» selv om vi har forstått alt.
Vi hater det, hvis vinden roter til håret.
Vi kikker 10 ganger om dagen i kjøleskapet uten å spise noe.
Vi kan se den samme filmen 10 ganger.
Vi er nødt til å ringe til mobilen for å finne den.
Vi kan kikke på klokken, uten å vite etterpå, hva klokken er.
Vi snur puten, for å kunne ligge på den kalde siden.
Vi stiller vekkerklokken til å ringe tidligere, for å kunne ligge lengre.
Før vi går til sengs, regner vi ut hvor mange timer vi når å sove.

HAHA det verste er at jeg kjenner meg igjenn!!!


Skrevet 10.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

I dag er det morsdag og må ta anledningen til å gratulere verdens beste mamma som jeg er kjempe glad i. Vi har vert å set på Herman spille i korps og bestemor, bestefar og farmor har vert hos oss og spst pizza og spist kaker og fastelavensboller.

I morra er det den siste uka på skolen før vinterferien og en uke med prøver!!!!

Hva har dere gjort i dag?


Skrevet 10.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hei.

I går lagde jeg cupcakes som var kjempe gode. Vi skule egentlig ha dem til Lørdags godt, men klarte å spise dem opp før kvelden så vi måtte dra fram litt popcorn. Jeg så på en film som heter Runaway Bride på TV-Norge og Idol reprise. Jeg skal nokk ta litt bilder i dag fordi det er Morsdag som kommer ut i dag eller i morgen, må øve til litt prøver vi har neste uke også.

Snakkes <3


Skrevet 10.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Da var det fredag igjen,ukene går ganske fort, men det gjør meg ingen ting for det er bare en uke igjen til vinterferie. I dag hadde vi matteprøve som gikk greit tror jeg og vi skulle egentlig ha RLE framføring også men det rakk vi ikke siden vi var den siste gruppa. Etter på skal jeg i bursdag til Marte. Gleder meg, det er lenge siden jeg har vert i en bursdag nå. Tenkte jeg kunne lage før og etter bilder av rommet mitt siden jeg har pusset opp.


Sommer kom snart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Skrevet 08.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
6

Hei.

Da har jeg enderlig fått dekslet jeg har ventet på i ca. tre uker. Det er på en måte lommebok og deksel i samme og den er rosa som dere sikkert ser. Jeg begynte å tro at dekselet alderig kom fram, fordi det skjer nesten alltid når jeg bestiller over nett, at det ikke kommer fram. 
 


Skrevet 04.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer
0

Hei.

Da var denne helgen også over, det går sykt fort. Noen ganger tenker jeg at det hadde vert deilig hvis uka også gikk så fort. Men når det er sakt er jo helga de to dagene man skal kose seg eller ikke bry seg om skolen i hvertfall. Min helg har gått slik. Lørdag gjore vi masse hjemme og var en tur på Revetall. Da vi skulle handle mat fikk jeg sykt lyst på smoothie så jeg kjøpte inn til skogsbærsmoothie som broren min og jeg koste oss med. I dag har jeg vert sykt sløv. Jeg har ikke hat lyst på mat i hele dag og jeg er den typen som egentlig går å småspiser hele dagen. Vi, eller mamma og pappa tapetiserte resten av rommet og prøvde å liste, men det var lit vanskerlig, så vi ble ikke ferdig.

 

 

Hvordan har helgen deres vert ♥ ♥ ?


Skrevet 03.02.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Nå har jeg redigert noen bilder av jentekvelden hos Susann. Vi fikk en kjempe god dessert med masse frukt. Selfølgerlig hadde Charlotte med seg verdens skumleste film Paranormal 3 og jeg som hater skumle filmer. Jeg ble selfølgelig syk så måtte dra før de andre stod opp og det er grunden til jeg ikke har blogget de siste dagene. Å vere syk er så kjederlig og serlig på en jentekveld når man ikke orker å spise ett godteri en gang og det du mest har lyst til er å legge seg i sin egen seng, men kjempe korserli kveld.Skrevet 28.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Jeg vet det er ca. fem dager siden jeg skrev sist innlegg, men det har vert så mye å rekke så jeg har egentlg ikke tenkt så mye over bloggen. I dag kjente jeg at jeg begynnte å savne den og fikk først nå tid til å skrive. Men nokk unnskyldninger.

Nå skal jeg skrive om hva som har skjed de siste dagene:

19.1-13:

En kjempe korserlig by tur til Tønsberg med Marte. Vi var på shooping og på kino etterpå. Jeg elsker når ting er på salg eller det er billig. New Yorker har åpnet i Tønsberg g jeg digger klerne dems. Jeg kjøpte meg en plemplum topp og en skjorte, det var kjempe billig kom på 200 kr tilsamen. Også et godt kjøp, en olavest med nagler på skuldrene fra Only, jeg forelsket meg helt når jeg så den og den kommer til å bli godt brukt.

 

20, 22 og 23 . 1 - 13

Disse dagene har ver helt vanlige. Vi har nå satt i gang med å pusse opp rommet mitt.

Vil dere ha før og etter bilder av rommet? 


Skrevet 23.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Dere skjønner sikkert oversktiften, ukene bare flyr av gåre og nå er det helg. I dag sov jeg på bussen helt til vi kom til skolen, og da er jeg ikke trøtt på skolen. For det verste jeg vet er å nesten sovne i timen, da får jeg ikke med meg noe som helst. I dag hadde vi naturfagsprøve om hormonsystemet og det er egentlig ikke så vannskerlig. Jeg synes det gikk bra, men ver gang jeg føler det går bra gårde dårligere en jeg håper på, så vi får bare se. Jeg ble akkurat ferdig med å se Hunger Games. Jeg begynner alltid å gråte når Rue dør og Katniss legger blomster rundt henne. I morra skal jeg til Tønsberg å shoppe og på kino å se Historien om pi, alle sier den er så bra.


Hade♥


Skrevet 18.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

I dag var jeg sykt trøt så jeg sov hele veien til skolen. Vi så på film i spansken som handlet om en jente som var datter av månen og en laburint eller noe. Den var litt ekkel, vi så legen skjere av beinet på en mann og en stor ekkel padde som kastet opp. Mistet matlysten da for å si det sånn. Jeg kom jemm og lgde middag tl mamma kom hjem og fram til nå har jeg bare sittet på datan, men nå tenkte jeg at jeg skulle gjørelitt lekser før jeg drar på forballtrening. Brrrr, så kaldt!! 

Har dere masse lekser? 


Skrevet 17.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Da var snart denne dagen over også og i morra torsdag, det var jo akkurat mandag jo, men men jo fortere det går til helg jo bedere. Grunnet til at ve ikke fikk skrivd et innlegg i går var fordi jeg rett og slett ikke hade tid. Pappa og jeg stod og skrudde sammen ikea måbler på rommet mitt og det ble kjempe fint, akkurat som jeg vile ha det. Nå mangler jeg bare en seng så er hele rommet mitt klart. Men tilbake til i dag. Skolen var som vanerlig og gikk sånn passe fort. Jeg gjore lekser i to timer i strekk før jrg måtte lage middag. Jeg grua meg egentlig litt til ridninga fordi det var så kaldt her hjemme, men det var vist tre grader varmere i stallen, men skal ikke si at det var varmt, det var passe. Vi skyndet oss på butikken for å rekke å komme hjem til Idol som begynnte 20:00. Det var min dag, akkutat som de andre pleier å vere.

Hvordan var deres dag?


Skrevet 16.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Da er det lekse tid. Det jeg pleier er å bare høre på musikk men i dag vile jeg ha te også med litt ekstra sukker. En ting jeg har finni ut er at jeg ikke må logge meg på Facebook får jeg gjør lekser ellers blir ingen lekser gjort for å si det som, det er sikkert ikke bare meg som har det sånn. Dagen på skolen gikk fort bortset fra at jeg holdte på å sovne de to første timene. I spansken prøvde jeg å rekke opp hånda så mye som mulig for å pråve å få bedere karakter i spansk til sommeren fordi det var en av faga jeg gikk ned i til jul.

Hvordan Var din skoledag?

 


Skrevet 14.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Dagn i dag har sikkert vert den skjedligste dagen som fins, ingen å dra til, alle butikker er stengt. Det har vert så skjederlig at jeg til å med googla ting å gjøre på en søndag og der kom det bare sånne ting man gjår med venniner og rydde og jeg e ikke den som elsker å rydde. Dagen har vel egentlig godt i å se film, TV og lese blogger. Siden det ike er så mange ting å skrive om kan jeg jo vise dere hvem blogger jeg leser.

  • l0ve.blogg.no
  • auroramohn.blogg.no 
  • lifeinphotoswithus.blogg.no
  • jdbnorway.blogg.no

Det er sikkert noen fler jeg har vert innom i dag, men det er disse jeg pleier å lese.

Filmen jeg så på hetter Step Up Revolution og det er sykt kule danser.

Da her det egentlig ikke kjedd så mye mer.

Hva har dere gjort i dag?


Skrevet 13.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Hei.

Da skal jeg svare på spørsmålene, fikk ikke så mange men hadde ikke forentet meg ett tonn for å si det sånn. Takk til de som har sendt et spørsmål.

 

Favoritt sang fortiden?

Nå er det vel I cry av flo rida.

 

Er du belieber eller directioner?

Belieber helt klart jeg elsker Justin han er mitt største idol.

 

Hvor mange lesere har du?

Ikke mange varierer mellom 8 og 15, men ca 30 til 35 sidevisninger

 

Favoritt outfit?

 

Hvor har du lyst til og dra? 

New York helt klart, det hadde vert så morsomt.

Noen andre spørsmål til neste gang?


Skrevet 12.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hei 

Jeg er med i trekningen av en tangel teezer børste  fra nettsiden Rapunzel of Sweeden. Denne konkuransen er på siljers.blogg.no

Dette er en tangel teezer børste som visnokk er en kjempe fin børste som børster ut floker enkelt.


Skrevet 12.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Hei

I dag har jeg sittet og solgt vaffler til klassetur og vi klarte å selge for 738 kr. 

Hva har dere gjort i dag?


Skrevet 12.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
1

Hei

Jeg tenkte jeg kunne prøve meg på enn spørsmålsrunde, jeg har ikke sykt mange lesere men dere kan jo spørre flere ganger.

Er det noe du  lurer på?


Skrevet 12.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
1

Jeg lagde pildet på pixlr.com...


Skrevet 11.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Nå er det tid for å finne fram popcornet og brusen og se på TV resten av kvelden som jeg pleier hver fredag. Idol står først å fremst på tabellen og world stage på MTV. 

Hva pleier dere å gjøre på fredagskvelen?

 


Skrevet 11.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
3

Hei♥

Enderlig helg, dette har vært en lang uke på skolen. I dag har det egentlig vert litt rolig skole dag, men de andre har jeg følt som om det gikk 100 år. I dag fikk vi karakterkortet og jeg har ikke hat noen god følelse på det for å si det sånn, det hadde jeg en grunn til for jeg gikk ned i noe fag, men målet mitt er å få minst 4 og det klarte jeg. Dette siste halvåret skal jeg gå opp i enkelte fag har jeg bestemt meg for. Til helgen føler jeg veldig for å dra å shoope, men det kan jeg ikke fordi jeg skal selge vaffler med Charlotte for klassen. Susann er syk eller så skulle hun også selge sammen med oss. Gruer meg litt da fordi det er litt kaldt men det går vel bra.

Film kommer senere i dag.

Blogges...

 


Skrevet 11.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 3 kommentarer
1

Hei♥

Jeg rakk ikke å skrive etter treninga i går fordi jeg gjore lekser til halv tolv. Jeg er sykt støl i dag etter treninga, vi hadde tester som vi skal ta igjen nermere Barcelona turen i påskeferien. Det var sykt slitsomt, løpe så mange runder du klarte på syv min, sittups, planken og noen flere men vi skal fortsette nestegang. Vi hadde turntest i går og det gikk sån passe, men klarte ikke å stå på hue da. Men nå mål jeg gå elers rekker jeg ikke bussen.

Hade
 


Skrevet 11.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Hei♥

Nå har jeg bestilt nytt deksel og det var faktisk ikke så dyrt bare 156,- Det er liksom lommebokdeksel hvis du skjønner. Heer ønsket meg sånn og håper den snart kommer. Du kan kjøpe den HER

Rosa Skinnetui iPhone 4 nr 5

Jeg driver å lager en video som jeg viser deg hvordan du kan lage en eske til  ha sminken din i eller andre små ting. Videon kommer sikkert i morgen eller over i morgen.

Hade♥


Skrevet 10.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Da har jeg kommet hjem fra komf. Vi diskuterte oss fram til hva forskjellige begreper eller vaskerlige ord betyr og jeg har lært noe nytt. De to timene gikk egentlig ganske fort, fortere enn jeg hadde ventet meg egentlig. Etterpå gikk Marte og jeg hjem til henne for å vente på at mamma skulle bli ferdig på et annet møte. Men nå må jeg gjøre de siste leksene før i morra.God natt♥


Skrevet 09.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Jeg fikk hvis tid til å skriver et innlegg alikevell før jeg skal på komfmøte. I går var jeg på Revetallog fikk en genser oo en t-skjorte som jeg synes var kjempe fine.

Fra b.young 249,-


Fra b.young 299,-

Blogges ♥ 


Skrevet 09.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei
Sitter nå å skal skrive ett innlegg fordi eg sikkert ikke har tid når jeg kommer hjem. Det er en time igjen og det er norsk, det er ikke mot favoritt fag for å si det sånn.
Jeg lagde seibiff i mat og helsen og det var egentlig helt greit å spise og lage. Skal på mitt første komfmøte i dag så kommer ett innleg etter jeg har vert der.

Hva er ditt ynglingsfag?


Skrevet 09.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hei♥

Jeg vet, jeg vet det er lengesiden jeg blogga sist. Det er forde det har vært så mye som har skjedd. Selv om det er mye som har skjedd er det ikke noe spessielt jeg vil skrive om fordi jeg tenker at det er litt kjederlig å bare lese om det jeg gjør på skolen. Jeg har ikke hat tid til å blogg, men i dag var det ingen ting jeg skulle så da blogger jeg ett innlegg nå.

Dagen startet med beste beskjeden i verden, jeg kunne sove til 07:30 fordi pappa kunne skjøre meg, da fikk jeg sove en time ekstra. Skoledaen gikk veldig fort egentlig og vi fikk tilbake historieprøva. Historieprøva har jeg øvd til langt utpå kvelder og det lønner seg, jeg fikk 5- og veldi fornøyd. Kommer hjem til ferdig middag og setter meg på PC`n og nesten ikke lekser. Mamma, broren min og meg drar til Revetall og mamma kjøper en t-skjorte og en genser til meg og nå sitter jeg å skriver. Kort sakt en rolig og bra dag.

Bilde av genser og t-skjorte kommer i morgen....

Hade♥


 


Skrevet 08.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Hei på deg♥

Da var første dag på skolen og første fotballtrening gjennmført. Det har ikke vært en kort dag i værtfall, men i morra er det fredag og da er det ikke lege til helg. Hadde egentlig ikke mere å skrive om så da bloges vi i morra.

(Bilde er fra da jeg og hesten ramla  vanngrava på Lefdals i sommer, haha)

Hade♥


Skrevet 03.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei.
Nå har jeg akkurat komet hjem fra ridninga. Det var ikke så kalt som sist, men det kunne være varmere etter min smak. I går bestilte farmor, mamma og jeg tur til London og gleder meg veldig selvom det er ca. et halvt år til.

Hade<3


Skrevet 02.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei!!
Jeg har akkurat stått opp, det ble en lang kveld i går.
Jeg ønsker alle et kjempe fint år og mitt nye nyttårsforsett er å være flinkere til å blogge.
GODT NYTTÅR

Hade<3


Skrevet 01.01.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hei♥

Nå  gleder jeg meg veldig til i kveld. det kommer til å være kjempe mange hos oss i kveld, atså 23 persjoner. Jeg skall ta litt bilder så de kommer vel ut i morgen eller andre dag.

 

Godt nyttår, hade♥ 


Skrevet 31.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
2

Hei♥

I dag har jjeg vert i kongsberg og stått på slalom. Jeg fikk nye slalomskitil jul så jeg måtte jo præve dem og dem funka veldig bra. 

Hade♥


Skrevet 28.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hei♥

Jeg har ikke skrvd i jula s langt fordi jeg har ikke klart å logg meg inn på blogg, men her kommer noen bilder fra jula så langt.Hade♥


Skrevet 27.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Nå klarer jeg så vit å vente til i morgen. I dag skal vi pynte juletreet med kusinene våres som kom i går fra Voss. jeg skal ta lit bilder i dag så det kommer noen bilder etter på.

Hade♥


Skrevet 23.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Nå er den eterlenkta juleferien kommet og jeg gleder meg masse. På skolen gikk vi til kirken på og jeg holdte på å fryse i hjel, det var så kalt at det stakk i bein når du gikk. Tilbake på skolen igjen spiste vi godteri og grilla marshmallows over stearinlys. Å holdte på å glemme det, 8 klasse sang Misteltoe av Justin i kirken. Er jo greit med noe nyt også. 


Hade♥


Skrevet 21.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Da sitter jeg å skriver hos Susann fordi pappa skulle liksom gjøre noe med nettet og da funker det ikke lenger. Men Susann og jeg har laget berlinerkranser som vi skal ha med på siste skoledag før juleferien. Vi kan ikke si at vi er verdensmestere i å bake for vi kunne jo ikke ungå at noen ble brente.


Hade♥


Skrevet 20.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Vet, det er lengesiden jeg har skrivd. Unskyldingen er at det egentlig ikke har skjedd noe. Det eneste jeg har gjort denne uka og i helga er å øve til prøver. Merker at det snart er juleferie på skolen, det er jo et tånn av prøver og pugging. Norskframføring, spanskframføring, musikkprøve og historieprøve på en uke er mye, men den harde jobbinga nytter. 5 i spansk og 5- i norsk er ikke dårlig så må bare stå på den siste uka.

 -

Hade♥


Skrevet 18.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei
Dette er det jeg skjøpte i Tyskland

Hade


Skrevet 11.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

I dag kar jeg kommet hjem fra Tyskland sammen med bestemor og bestefar. Det har vert en kjempe bra tur med MASSE kjøring. Bestemor kjøpte verdens søteste kjole ti meg som jeg skal bruke på julaften. På vei til Danmark når vi var på båten så jeg plutselig den nye parfymen til Justin Bieber, Girlfriend og jeg måtte jo bare ha den så da kjøpte bestemor den til meg. Det har vert en lang tur hjem på 10 timer. I Danmark og Tyskland var det nesten ikke brøyta på motorveien så det var ikke så morsomt å kjøre der. En ting jeg har fåt bekreftet er at man ikke kan få forlite mat, det var så mye mat at jeg var mett i to dger etter å ha vet på resturang den ene kveden. De vi var hos hadde en kjempe søt og merklig hynd som var overalt. Alt i alt en kjempe fin og koserlig tur.

Bilder kommer litt plunder med å laste opp :-)

Hade♥


Skrevet 09.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hei♥

Ja, hva skal man si det er jo drit kaldt holder å å fryse i hjel jo. Påskolen er det elever som driver å åpner vinduer så det skal bli under 16 grader for da kan vi dra hjem, det er på en måte ikke noe vits i når det blir så kaldt inne og vi ikke klarer å få det under 16 grader. Ganske slak skoledag egentlig med skuspill og kalender gaver, jeg fikk ikke noe denne gangen, men det er jo ikke 24 desember enda heller. Musikken var litt kjedilig. Vi lærer jo bare om noteverdier og sånt, og oppå det snakker læren dritt om Justin Bieber og jeg blir ikke akkuratt motivert til å arbeide da.

Ikke bry deg om hva ale andre sier, Beliebers vil altid elske deg.

Trykk HER så skaljeg bekrefte at han er best. I LOVE YOU!!!

Hade♥


Skrevet 03.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Hei♥

I dag har det vært så kaldt at tær og fingre holte påå fryse bort. Det vat julemarked med mange fine boder som solgte tng, tilfeldig vis møtte jeg Karoline og Frida som sto å solgte vaffler til klassetur. Jeg kjøpte meg nye vintersko og en hvit strikkagenser. 


 

Hade♥


Skrevet 01.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Nå er det bare 23 dager igjen til juaften, kan nesten ikke vente. Har allerede åpna julekalenderen for i dag, jeg fik en sånn sjokoladepingvin med nonstop inni.

Hade♥
 


Skrevet 01.12.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Jeg bare dør av denne videon den er helt syk klarer ikke å la være og høre på han den er helt.

 

Hade♥


Skrevet 30.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Da er det helg igjen, å som tiden flyr føler det er to dager siden sist fredag. Tden går fort når man har framføringer og får tilbake prøver. Matteprøven om likninger gikk kjempe bra og norsk bokmål tentamen er jeg helt fornøyd med. I morra skal jeg på julegateåpninga nede i byen, det kommer et innlegg om det i morra.

Har ingen bilder akkuran nå så her er en san jeg har fåt helt på hjeren.

 

sangen er Heart On Fire

Hade♥


Skrevet 30.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Hei♥

Nå har snøen kommet fram til Holmestrand, er jo ikke den beste fanen av snø, men det er greit når det snør onkligog det ikke er slaps. Jeg ble litt våt i dag men nå hadde jeg ikke på meg vintersko heller da så jeg kan ikke klage. Her  er noen bilder jeg tokk i stad.

Hade♥

 

 

 

 


Skrevet 27.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hei
Ja, sat har jeg fåt enda et nytt bloggdesign. Grunnen er at jeg ville lage header selv og at jeg synes det forrige var litt rotete.

Hade


Skrevet 26.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

LOL


Hei♥

Kom akkurat hjem fra Susann og set LOL. Susann er så oppgitt av meg fordei jeg aldri ser på filmer, men nåå ser hun  overkant mange filmer også, men kan være enig i at jeg ikke ser så mye på film. I da har vært en sån trøtt dag der du ikke orker noe og har bare lyst til at klokka skal bli to så du kan gå hjem. Nå er jeg ferdig med leksene som var å gjøre ferdig en folder som handler om hva en typisk amerikaner er. Håper ikke på en sånn dag i morra.

Hade♥

 


Skrevet 26.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Hei♥

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Holt gård. Det var en fin gård med ett kjempe fin kafebygning. Nå kjener jeg at vinteren er her, det var kjempe kaldt, men da er det deilig å komme inn og spise grøt. Det var noen kjempe søte dyr der og spessielt katteungene.

 

Hade♥


Skrevet 25.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hei♥

Nå er jeg akkurat ferdig med å rydde romet. Jeg er ikke kjent for den mest rydigste personen i verden hekller så rommet mit så helt bomba ut. Her er noen bilder fra før og nå.

 Før:

Nå:

Før:

Nå:Før:

Nå:

Hade♥


Skrevet 25.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Sa tidligere i dag at jeg skulle til Horten med Susann. Det har vert en sykt korslig dag med bare Susann og meg. i har jo som sagt shoopa og vert på kino. Susann og jeg har sett på mange fine kjoler, men Suann kjøpte en til 1000 kr. (er litt misunnlig) den var kjempe fin. Braking dawn er en av de beste filmene jeg har sett, den var like spennende denne gangen som sist gang om ikke mer. Her er nåen blider fra dagen:

Dette var det jeg kjøpte:

Hade♥

 


Skrevet 24.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Heisan♥

Da er det på tide å dra ti horten med Susann. Vi skal kose oss masse i Horten med shoping og kino. skal skrive litt mer når jeg kommer hjem og legge ut en del bilder, så da er det bare å se litt senere i kveld.

Hade♥


Skrevet 24.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Hei igjen♥

Jeg skrev tidligere i dag at jeg skulle prøve å finne et nytt bloggdesign som var lit mer vinter. altså jeg ar funnet et nytt men det er tvert imot vinter det er kanskje mer sommerlig, det betyr vel bare at jeg elsker sommern, hehe!! 

Isteden kan jeg jo legge ut to vinterbildet da.Hade, sees♥
 

 


Skrevet 23.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Heisan♥ 

Nå gleder jeg meg til helgen med masse kos. Akkurat nå prøver jeg å finne et nytt design til bloggen som er lit mere vintrete, hvis du skjønner. Men som jeg sa i sta så skal jeg kose med masse på lærdag, skal til Horten for å shoope litt og se på kino etterpå. jeg skal se Draking down partt 2 igjen, men den tror jeg at jeg aldri kommer til å bli lei av.

Elsker appen WE Hart It. det er så mange fine og kule bilder, har hele mobilen stapp full med bilder derfra. har ingen særlig nye bilder nå så legger ut  noen av disse i stede.

 Hade ♥

 
 


Skrevet 23.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

Trøtt dag har bare sett på film i hele dag på skolen untat en liten matteprøve. Vi så på super size me som handler om en mann som skal spise bare McDonalds mat en hel måner og hva som skjer med kroppen. Filmen i norsken heter Hawaii,Oslo som handler om mannge forskjellige situasjoner som møtes eller henger sammen på slutten. I helgen så jeg på Braking down part 2, den var skjempe bra og anbefaler den, synd det er de siste. Nå sitter jeg å ser på Farmen, så mæ nok si hade.

Hade♥ 


Skrevet 21.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei


Hei♥

Nå er jeg rimelig lei av tentamner og prøver. Vi har hat tentamen i norsk og engelsk denne uka og skal ha i nynorsk til torsdag. Nå har jeg en kjempe snill venn som har fåt tak i One Direction biletter til den 7 mai og derfor må jeg jo kunne de nye sangene på det nye albumet dems Take Me Home. Jeg har ikke hørt så mye på dem før, men jeg har funnet ut at dem egentlig her kule og fiinne sanger, men INGEN slår Justin Bieber. Jeg gleder meg enda mer til Justin kommer til Norge den 16, 17 og 18 april, er så heldi at jeg har bileter der også♥ I helga fikk jeg 5 plass i dressur med hest, er fornøyd pleier å komme på siste plass.

Hade♥ 


Skrevet 13.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei.

Nå er det en evighe siden jeg har skrivd, eller det føles sånn. Litt aav en helg jeg har framfor meg, ska sove hos Marte fra fredag til lørdag, bursdag hos Emilie til lørdag. Søndag er det dresur stevne og i morra skal jeg sparke fotball, virker som en evighet siden det og. denne uka har jeg fåt noen ikke så bra overaskelser, vi skal ha tre tentamner på en uke i norsk, nynorsk og engelsk. gruer meg serlig til engelsk. I morra er det tema dag på 9 trinn. Tema er rus og Susann og jeg skal jobbe sammen, vi vet ikke ossen prosjekt vi skal ha enda, men finner det sikert ut.

Hade ♥


Skrevet 08.11.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei♥

ville bare legge ut denne teksten, den er så bra skrevet♥

Du har vel ikke tenkt på at ordene du sier til oss sårer, at det treffet i hjertet, at det knuser, at det ødelegger, at det er vondt? 
Har du noen gang tenkt på at han er som deg? at han er normal? at han er et menneske? at han ikke er gay? at han ikke er jente? 
har du noen gang tenkt på det at ordene sårer? selv om han ikke ser det, så sårer det OSS, Beliebers.

"dere er så hjerneskutt" "gå å dø" "dere er faen meg dumme" "dere fortjener ikke å leve" "Beliebers er som anders breivik"
"beliebers er hjernedøde" Hvafaen er det dere sier? hva har vi gjort galt? hvorfor oss, hvorfor? det er så forbanna leit, det er så sårende.
Det eneste vi Beliebers gjør er å være fan, fan av en person. Justin Bieber. Hva har vi Beliebers gjort dere? hva har Justin gjort dere? 
Kan dere ikke gi oss en forklaring, en skikkelig forklairng? i stedet for å kalle oss alt mulig, som SÅRER. 

 

Justin Bieber er GAY.
Hvorfor synke så lavt? hvorfor rakke ned på de som er gay? Er det galt å være gay? er det unormalt å være gay? nei, det er det det ikke er.
Men problemet er at dere vil såre, dere vil knuse, dere vil lage et arr i følelsene hans. Har du tenkt på at når du kaller Justin gay,
så kaller du Selena Gomez for en gutt? Du rakker ned på to uskyldige personer i samme smekk, to uskyldige personer som ikke har gjort galt.
Hvor gammel er du? 16? 15? 17? 20? 30? Dere voksne folk, som sitter å rakker ned på en 18 åring, dere er så latterlige. 
Jeg leste gjennom vg kommentarer, hvor personer på 30 år, rakker ned på gutten. Har ikke dere barn selv? 
hva hadde dere tenkt om noen kalte ditt barn for gay? lesbe? stygg? feit? tynn? hadde ikke du blitt sur? 
men hva gjør du? du sårer andres barn. Skal ikke DU som en foreldrer være forbildet til ditt eget barn? 
skal ikke du lære ditt barn at det ikke er snilt å kalle andre personer for stygg ting? 
Justin Bieber synger som en JENTE.
Hvilken sang er det du har hørt? Baby? det var det jeg tenkte meg. Hvor mange ganger har du hørt sangen? 1? 2?
Hvor lenge siden var det du hørte den sangen? 1 år? 2 år? Justin var bare 15-16 år. Det er ikke alle som kommer i stemme skifte tidlig.
Det er ikke alle som har like mørk stemme. Legg deg ned i senga de, ta på sangen en gang til, prøv å hør godt gjennom, 
høres han ut som en jente? nei. Hva høres han ut som? en vanlig tenårings gutt, som enda ikke har kommet i stemmeskifte. 
Mens nå.. ta på sangen " Justin Bieber - Believe" - hør.. han er ikke sånn lengre, han har vokst opp, han har kommet i stemme skifte. 
Nå er han som alle dere andre, selv om dere en gang også ikke har vært i stemme skifte, selv om ALLE dere der ute har vært ung.
Beliebers er hjerneskutt drittunger.
Er vi hjerneskutt drittunger, fordi vi liker en artist? fordi at vi liker musikk? fordi vi har et forbilde? en inspirasjon? vær så snill.. 
Stopp. Slutt. Gi faen. Det sårer, det gjør vondt. " er jeg virkelig så dum fordi jeg liker Justin Bieber?"
- tenk på alle som får disse tankene, på alle som får vondt av dette. Tenk på oss som faktisk er uskyldige jenter fra en hver alder,
som legger seg ned i senga om kvelden, og tenker.. " er jeg så dum som de sier?" Tenk. Dere fucker opp VÅR selvtillit, 
dere ødelegger for oss. Og det er vondt. Det er ufortjent. Fordi vi har ikke gjort noe galt. 
Vi er normale tenårings jenter som ønsker fred.. vi ønsker respekt. Vær så snill, gi oss fred, gi oss respekt.
Justin Bieber synger fake, og bruker playback LIVE.
Hva vet DU om det? er du manageren hans? er du moren? faren? en i crewet? 
nei, du er bare en sjalu respektløs unge som sitter og innbiler deg ting om en 18 åring, som ikke har gjort deg noen all verdens ting. 
Du prøver å få Beliebers til å stoppe å like han. Sannheten er det at du VET innerst inne at Justin har talent. 
At han ikke bruker autotune. Greit, om du ikke liker stemmen, musikken, eller hvordan han ser ut. 
Men ikke hat han, ikke sår han, la han være, kom deg over han, ikke bry deg. Fordi han har talent. 
Selv om DU ikke synes det, så har han et talent. Har du noen gang hørt han live? nei. 
Sett på en video av han live? kanskje det, men hvilken video? en som noen har redigert til tusen? 
vel, la meg vise deg en skikkelig live video. Hør på linken under.
Beliebers er verdens verste FANS. 
Aner du hvor mye de få ordene der knuser Beliebers sitt hjerte? Er det galt at vi støtter Justin? 
er det galt at vi liker en type musikk? at vi er en Belieber? er det GALT? hvorfor er det galt? hva er dumt med det? 
er det ikke normalt å like en kjendis? Hvorfor hater dere Justin Bieber og Beliebers så spesielt mye?
Hvorfor ikke Selenators? Little Monsters? hvorfor Beliebers? Hvorfor akkurat OSS? 
har du noen gang tenkt på at ALLE fanbser er helt like? ALLE støtter sin inspirasjon like mye, 
men det er noe dere vil med oss Beliebers. Dere lar oss leve i driekte FORSKJELLBEHANDLING. 
Han synger om JENTER, og KJÆRLIGHET heletiden, er så lei.
Han er en 18 år gammel gutt, som liker jenter, som er i sin periode hvor han kanskje har kjærlighets problemer?
Akkurat som alle dere andre? har ikke dere hatt kjærlighets problemer? er ikke dere jenter glad i noen? forelsket? eller dere gutter?
Justin liker å synge om kjærlighet, la han gjøre det. Det er INGEN som tvinger deg til å høre på han. Absolutt INGEN. 
Han er en selvopptatt drittunge.
DU ANER ikke hva du snakker om. Justin Bieber en av de kjendisene som donerer MEST penger til fattige barn, fattige familier. 
HAN er en som har hjulpet med å at MANGE skal ha det bra. Han er grunnen til at mange folk i dag faktisk har penger,
han er grunnen til at mange i dag lever.Han bryr seg langt i fra om bare seg selv.
Han besøker sykehus, syke barn osv.. i nærmest ALLE land han er i, til og med i Norge. 
Selv om han abre var her i 2-3 dager, tok han seg tid til det. Dere aner ikke hva dere snakker om. 
Justin er en gutt med et STORT hjerte, han bryr seg om alle andre rundt seg.

Beliebers er som anders breivik.
Akkurat det var langt oppi grensen. Har Justin drept noen? Har Justin bombandert byggninger?
Har Justin fucket opp for MANGE personer i et helt LAND? NEI. NEI og NEI. Vær så snill, stopp, 
dette er mobbing, dette er forjævlig å gå gjennom. Dette er respektløst.
Kan dere ikke bare respektere oss? hvorfor kan vi ikke være i fred? Vi er ALLE normale tenåringer, vi har ikke gjort noe galt.
Kan dere ikke respektere oss? Beliebers? Justin? Kan dere ikka la oss være i fred? 
det er så forbanna sårende, og høre at jeg er hore fordi jeg liker justin bieber. Å legge seg ned i sengen, lukke øynene og tenke.. 
" hvorfor må justin og vi Beliebers gå gjennom dette?" det er så vondt. Det er som om en stor klump er inni magen min.. 
fordi haten til Justin blir overført til Beliebers. Dere kaller oss feit, stygg, horer, dumme, idioter. Vær så snill.. 
skjerp dere, vi er mennesker vi og. Vi bor i samme land, vi er en stor folke mengde. Skal ikke vi nordmenn stå sammen? 
Skal ikke vi vise at vi er sterke sammen? men hva gjør vi, vi hater på hverandre.
Du kan ikke hate en person du nesten ikke vet noenting om.. men vi kan heller ikke elsker noen vi ikke vet noen ting om, 
men når vi sier "elske" mener vi ikke bokstavelig talt elsker. Vi oppfatter elsking som liker VELDIG mye.
Justin har reddet flere hundre, tusen liv i dette Norske landet. Han har reddet MANGE jenter og gutter i dette landet, 
han har fått oss til å komme oss gjennom mye. DU forstår ikke hvordan.. fordi.. Its a Belieber thing. 
Hvorfor må dere hate oss så veldig mye? ha så mye i mot oss? vi har ikke gjort noen ting galt.. 
det sårer oss så mye.. det er så slitsomt og få stygge kommentarer i innboksen sin.. det er så sårende, 
det er så frustrerende fordi vi har ikke gjort galt. Vi fortjener ikke dette. Dere hater oss fordi vi liker en kjendis. 
Dere hater en kjendis fordi han lever drømmen sin. Har du noen gang tenkt på at Justin har hatt en vanskelig oppvekst? 
har du noen gang tenkt på at ord sårer? selv om alt er over nett, så sårer det. Det er vondt. 
La oss være i fred, gi oss respekt. Vær så snill. La oss ha det som vi har det, fordi VI Beliebers er sterke.
Vi Beliebers står gjennom MYE dritt hver dag, jeg er en av de jeg og. Jeg får drittmeldinger innboks, mobil,
til og med FACE2FACE. Men vi Beliebers, vi kommer alltid til å kjempe mot dere Haters, vi kommer ikke til å la deres hat stoppe oss,
fordi VI er sterke, vi er en familie. Vi kommer gjennom alt. Men vi krevet litt respekt fra dere,
hvorfor kan dere ikke bare støtte oss? dere får ikke damer når dere er frekke mot andre jenter, 
dere får ikke status når dere er bitch mot andre boyBeliebers. Dere blir sett på som latterlige personer, 
som har et dårlig liv osom bare istter å rakker ned på noen dere ikke en gang kjenner. Vi er uskyldige, la oss være.
VI HAR IKKE GJORT NOE GALT! Justin driter ikek i fansen sin, han vet at vi er her. Justin elsker oss, han setter pris på dette innlegget,
han vet at vi Beliebers finnes, kanskje ikke enkelt som en og en person, men han vet at vi er her. 
Fordi vi er hans Beliebers. Han vet at vi finnes, han støtter oss, og vi støtter han.
Hadde Justin vært så veldig talentløs som dere sier, hadde han ikke vært verdens kjent. Da hadde han ikke vunnet over 70 awards.
Da hadde han ikke vært der han er i dag. Han har laget sin egen bok, film, parfyme, over 10 musikkvideoer, 
han har solgt ut hele FUCKINGS MSG på 30 sekunder, han har holdt 14 konserter med en brukken fot.. 
og dere viser fortsatt ikke respekt? Det er en GRUNN til at han er der han er i dag, vær så snill, forstå. VIS RESPEKT.
Fordi han er talentfull, hva mer kan vi forvente av en 18 åring? ingenting. Han har gjort så mye han kan, går ned ca 1 kg per konsert, 
han bryr seg MYE om fansen sin, og  vi bryr oss MYE om han. Det er Beliebers. Det er Justin Bieber. Vi er en familie, og INGEN knekker oss sammen. 
Skrevet av; Esin Ciftci
http://www.jdbnorway.blogg.no
Hade♥

Skrevet 24.10.2012. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
hits