1

"Er det noe?" Spurte jeg selvom jeg viste at det var noe. "Neida" "Jo, jeg vet at det er noe. Få se på annsiktet ditt" Jeg tokk av capsen hans å så blåmedker og skrubsår. "Hva har skjedd?" "Jeg kan forklare, men det blir bare oss i kveld" vi gikk bak stasjonen. plutserlig hoppet justin opp på en søplekasse. "Hva er det du driver med" hvisket jeg. "Kom" Jeg fulgte etter og klatret opp på taket. 

 


 

"Dette er ett sted jeg kan være alene, det er ingen andre en meg og deg som er her" vi legger oss ned på taket å ser på stjernene. Det er stille en god stund "Men hva var det som har skjedde med deg i dag?" "Jo, da jeg gikk hjem fra skolen fortalte jeg til de andre att jeg hadde invitert deg med. De er liksom de kuleste på skolen, mens du akkuratt hadde flyttet hit. Jeg er ikke den som er mest populære." "Men hva har det med alle såra du har å gjøre?" "Så de sparket meg ut av gjengen, bokstavelig talt." "Ååå? Dette er bare min feil, jeg skulle ikke blidt med." Justin tokk meg i hånden å sa "Nei det er ikke din feil, ikke tenk på det. Jeg synes det er enda kosligere her med deg" Jeg kjente ett brus inni meg. En følelse jeg allderig hadde kjent før.Vi lå og snakket og lo, men plutserlig kom jeg på at jeg måtte hjem klokka 23:00. "Det har vert veldig koserlig å møte deg å bli kjent med deg i dag Justin, men nå må jeg gå." "Vent, jeg blir med deg." han tokk jakka si rundt meg mens vi gikk hjemover. Da vi stod ved oppkjørselen ga han meg en klem og hvisket meg i øret. "Ses i morgen" Den følelsen som traff meg i stad ble enda sterkere.

Ditt sitt perspektiv:  

Liker han meg eller ikke. Det er liksom ikke så enkelt å vite når man alderig har vert forelsket i doen før. Jeg har jo likt noen, men ikke på denne måten. Jeg kan jo ikke bare spørre om han liker meg. Tenk hvis han ikke gjør det. Jeg hadde blitt så flau og kanskje vi ikke hadde blit venner igjen. Jeg får se hva som skjer, men jeg er så utolmodig etter svar. Jeg lå og tenkte på dette hele kvelden til jeg sovnet.

 

Justin sitt perspektiv:

 Ååå?.. *ditt navn* er så søt og snill. Det var ikke bare det at hun så bra ut men hun virket så hyggerlig og jordnær. ikke full av sminke designerklær og alt annet stuff. Liker hun meg, er jeg bra nok for henne. Så mange spørsmål suret rundt i hodet mitt på en gang. Jeg klarer nesten ikke se på henne uten å smile. Jeg vred meg rundt i sengen men fikk ikke sove. Jeg lå og stirett i taket før øynene mine gled igjen etter en lang dag med slossing og kjerlighet.
 

mzforever<3

15.12.2013 kl.00:00

Åå så søtt! Gleder meg til neste del :)

Skriv en kommentarhits