2

Det så ut som en slosskamp men jeg ville ikke si det til mamma. Hun hadde sikkert frika helt ut og ikke latt meg gå i kveld. Vi kjører oppover innkjøselen til huset og jeg hopper ut av bilen for å hente posten. Det var bare regninger, men ett av brevene var til meg. jeg tror jeg alderig har fot brev før. Jeg skyndet meg opp på romet for å åpne det. Jeg så at det var handskriften til pappa. Jeg begynte å lese spent.


Kjære Jenta mi.

Huset er virkelig tomt uten deg og moren din, særlig uten deg. Det har ikke skjed så mye i det siste. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre når jeg ikkke kan kjøre deg til skolen eller se du spille fotballkamp. Bilen vi ikke ble ferdig med å mekke på står her fortsatt, men jeg lover at den blir ferdig til du fyller 18 år og da skal jeg kjøre den helt ned til Beverly Hils. Håper du har fått noen venner og hold deg unna gutter da :)

Hilsen en pappa som savner datteren sin?

 

Det falt en tåre ned på arket som var revet ut av en gammel kladdebok pappa hade brukt til å tegne skisser til nye hus. Pappan min var nemmerlig arkitekt. Man skulle ikke tro det, men det var han.

Jeg gikk nedover gata på vei til stasjonen der jeg skulle møte Justin og de andre. Jeg gikk å tenkte på alt som kunne skje med meg mens jeg gikk bortover. Jeg ser stasjonen forran meg men kan ikke se Justin. Jeg er sikkert bare den første som kommer. Jeg satt der en stund før jeg så på mobilen. Jeg hadde sittet å ventet i ett kvarter. Der så jeg og hørte noen stemmer. Håper det er Justin. Jeg så Lakest capsen og saggebuksene. Det var helt klart Justin. Da han kom nærmere prøvde han å skjule ansiktet sitt. "Er det noe?" Spurte jeg selvom jeg viste at det var noe. "Neida" "Jo, jeg vet at det er noe. Få se på annsiktet ditt" Jeg tokk av capsen hans å så blåmedker og skrubsår. "Hva har skjedd?" "Jeg kan forklare, men det blir bare oss i kveld" vi gikk bak stasjonen. plutserlig hoppet justin opp på en søplekasse. "Hva er det du driver med" hvisket jeg. "Kom" Jeg fulgte etter og klatret opp på taket. 


Blir veldig glad for kommentarer.

♥♥♥
  

 

Julia!!

05.12.2013 kl.21:05

Wow Odis.....du er jo flink til å skrive !!!
odaslilleverden

05.12.2013 kl.21:35

Julia!!: Takk Julia <3

Skriv en kommentarhits