2

Hallo♥

Jeg hadde tenkt å prøve å skrive en liten historie disse desember dagene helt fram til den 24. desember. Som kanskje noen av dere vet så er jeg en stor fan av Justin Bieber, eller som sagt en Belieber. Derfor heter personen i fortellingen Justin. Når jeg skriver om Justin får jeg liksom litt inspirasjon. Jeg skriver som om det var deg selv som var hovedpersonen, da synes jeg det er enklere å sette seg inn i fortellingen. Grunnen til at jeg begynner 2. desember er at jeg ikke hadde lyst frem til nå og at det tar litt tid å skrive, men håper du liker begynnelsen. Vet at begynnelsen kan kanskje være litt kjedelig, men håper det blir bedere. Blir veldig glad for kommenterer og ideer til historien♥


?Skynd deg!" Hørte jeg mamma rope når jeg tar på meg siste strøket med mascara. Det er første skoledag etter ferien. Greit nokk det, men det er det at jeg kjenner ingen. Mamma og jeg flyttet hit i sommer. Pappa bor fremdeles i Arizona mens vi bor i Beverly Hills. Vi hadde aldri i livet flyttet hit hvis mamma ikke hadde funnet seg en rik kjæreste. Jeg liker ikke den nye typen, han er så snobbete. Jeg har liksom alltid vært en gutte-jente. "Kommer du?" Mamma stod i døra. "øøø..Ja!"

Da vi ankom skolen var det fult av ungdomer som hang ved de dyre og fete bilene de hadde fått i bursdagsgave. "Jeg komer alderig til å passe inn" Sa jeg stille for meg selv. "Hm" Sa mamma. "Nei det var ingenting" Sa jeg før jeg spratt ut av bilen mamma hadde lånt av kjærsten sin så hun skulle passé inn litt ihvertfall. Jeg gikk inn mot skapet mitt. Det føles ut som om det danner seg en sirkel rundt meg. Folk stiret og hvisket. Det hjalp ikke å hviske for jeg hørte alt. På lappen jeg hadde fåt sto det koden til skaplåsen og skapnummeret. Nummeret mitt var 76. En jente med langt perfekt blondt hår stod å dullet med håret til kjæresten sin som sikkert var kaptein på fotball laget. Jeg ble ikke missunerlig, det var bare det at de stod forran skap nummer 76. Jeg gikk nærmere og spurte forsiktig om de kunne flytte seg, men svaret jeg fikk var ganske tyderlig "NEI!" Hun fortsatte å klenge på kjæresten sin. Det ringte inn. 1. time - Matte med Mr. Feald stod det på timeplanen. Da jeg så opp fra arket var gange  tom, men hvor skulle jeg.

♥♥♥


 

mzforever<3

03.12.2013 kl.00:21

Så sykt bra fortelling! Gleder meg til å lese videre , så kult at du skal skrive en fortelling eller fortsette med det hver dag!
odaslilleverden

03.12.2013 kl.08:12

mzforever: Takk <3

Skriv en kommentarhits